Bursa

Afrin’de yüreklere dokunan belediye başkanı

Suriye rejim güçleri ve PKK’lılar tarafından gerçekleştirilen saldırılar sonucu yakınlarını geride bırakarak Afrin’e sığınan sivillerin kamplarını ziyaret eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, hayat mücadelesi veren savaş mağduru çocuklara destek oldu.

Abone Ol

Zor şartlarda hayat mücadelesi veren çocuk, kadın ve yaşlılara özellikle yardımları ulaştıran Mustafa Işık, gördüğü manzara karşısında duygularını gizleyemedi. Dünyayı karşısına alarak her zaman mazlumların yanında duran Türkiye’nin gücü ve cesaretinin mazlumların tek umudu olduğunu söyleyen Başkan Işık, "Cumhurbaşkanımız her zaman her platformda ’Dünya beşten büyüktür’ diye haykırıyor. İşte o Türkiye bugün her kıtada ümmetin tek umudu. Allah mazlumun dostu, düşmanın korkulu rüyası kahraman askerimizi korusun" dedi.
İHH Bursa ile birlikte bölgeye çok sayıda erzak yardımında bulunan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, başta Bursa olmak üzere Türkiye’nin her yerinden Afrin ve İdlib’e yardımlarını aralıksız olarak sürdüren tüm vatandaşlara ve STK’lara da teşekkür etti. Başkan Işık çocuklarla da oyun oynamayı ihmal etmedi.