İnegölspor, hayati derecede önemli olan Tokat maçına diğer maçlara göre daha motive olduğunu daha ilk dakikalarda gösterdi.

Hoş ilk 10 dakikada cılız da olsa Tokatspor daha fazla rakip sahada görünen taraftı ama 3.bölgede hiçbir etkileri yoktu.

10.dakikadan sonra oyunu rakibine kabullendiren bir oyun oynadı İnegölspor. Raif ile golü bulunca da özgüvenini de kazanarak; daha rahat oynamaya başladı.

Ergün hoca bu maçta Emre'ye forvet görevi verirken; İsmet Hakkı ve Raif'i çizgide görevlendirdi. Onların ardında da Hacı Mustafa oynadı.

Tokat takımı sanırım buraya kadar teknik kapasiteden çok mücadele gücüyle geldi. Savunma hatları sıkıntılı, ileride çoğalamayan bir takım Tokat.

Doğal olarak gol atma noktasında sıkıntı yaşadıkları gibi geride de çok pozisyon veriyorlar. Bunda skor avantajını elde etmemizin de büyük katkısı var.

İnegölspor savunması Kemal ile daha derli topluydu. Takım halinde motivasyon ve dikkat, savunmada da fazlasıyla vardı.

Kalecisi, savunması, orta saha ve hücumuyla İnegölspor, sezonun en iyi futbolunu oynadı. Tüm oyuncuları ve teknik heyeti kutluyoru.

Fakat Raif Demir'e ayrıca bir parantez açmak lazım. İnegölspor'un tarihinin en golcü oyuncusu olan Raif, attığı ve attırdıkları ile maçın yıldızıydı. İnşallah gollerine kalan maçlarda da devam eder.

Bu galibiyet bizi büyük oranda rahatlattı. Bir iç saha galibiyeti ile bu işe noktayı koyarız. Fakat şunu da ifade etmek lazım.

Başarılı mıyız? Kesinlikle hayır. Ligde kalmak başarı değildir İnegölspor için. Fakat hatalardan ders çıkarmak bir başarı olabilir gelecek sezon için.