Ülkemiz son yıllarda iç ve dış düşmanların sinsi planlarıyla karşı karşıya kalmaktadır.Başta Büyük Şeytan ABD olmak üzere diğer sinsi ülkeler ülkemizi kaosa sürüklemek ve bu güzelim coğrafyada kan ve göz yaşı dökmek için faaliyetlerini hızlandırmaktadırlar.Bu sinsi planlarını FETÖ'nun elebaşısı Fetullah HO CİA ve benzeri satılmış insanları da yanlarına alarak gerçekleştirmeye çalışmaktadırlar.

Bu sinsi ülkeler çeşitli kılıflar altında ülkemiz üzerinde oyunlar oynadılar ve oynamaya da devam ediyorlar.Hatırlarsınız, bu sinsi planlar "GEZİ" olayları ile başladı.Gezicilerden birinin "Gel arkadaş! Mesele ağaç meselesi değil.Hala anlamadın mı?" mesajı zaten her şeyi anlatıyordu. Bu hain plan,Allah'ın izni,Reis'in feraseti ve milletimizin gücü sayesinde bozuldu.

Bu sinsi ülkeler "GEZİ" kalkışmasıyla herhangi bir sonuç elde edemeyince farklı bir metot daha sahneye koydular.17-25 Aralık kalkışmasına giriştiler.Bu sinsiciler ve işbirlikçileri "FETÖ" cüler mahkeme kararıyla bakanları ardından da Erdoğan'a kadar devlet büyüklerini ele geçirmeye çalıştılar.Allah'ın izni,Reis'in feraseti ve milletimizin gücü sayesinde bu planları da işe yaramadı.

Bu sinsi ülkeler ve işbirlikçileri daha büyük bir oyuna yöneldiler.Beyni yıkanmış,kafaları kiraya verilmiş ve ruhlarını bir dolara satanlar bu milletin iradesine göz diktiler.Bu milleti de kendileri gibi iradesi alınmış zannettiler Bir dolara sattıkları pis gözlerini kırpmadan 15 Temmuz'da halkımızın üzerine ateş açtılar.Bir kez daha Allah'ın izni,Reis'in feraseti ve milletimizin gücü sayesinde bu planları da işe yaramadı.

Bu sinsi ülkelerin ve işbirlikçilerin bu 40 yıllık planları da ters tepince şimdi de ekonomik planlarını devreye sokuyorlar.

Dikkat ederseniz tam bir şeytani plan.Çünkü Kur'an, bizlere şeytanın planlarından bahsederken şöyle buyuruyor:"Sonra pusu kurup onların önlerinden,arkalarından, sağlarından ve sollarından sokulacağım..."(A'raf,17).Bilindiği gibi şeytan ve şeytanlaşmış insanlar her zaman farklı metotlar kullanırlar.Kurban olduğum Rabbimiz, bu konuda zaten bizi uyarıyor.Ve şeytan ile şeytanlaşmış insanların sonunun ne olacağını da bize haber veriyor:"Allah,dedi ki:"Yerilmiş ve kovulmuş olarak çık oradan.Andolsun onlardan sana kim uyarsa sizin,hepinizi Cehenneme doldururum"(A'raf,18).

Rabbimizin izniyle şeytanın bu son metodunu da boşa çıkaracağız İnşallah.Bir dolara satılan insanlara haddini bildiren ve yenilmeyen bu millet, bir dolara mı yenik düşecek? Ve şeytanlar Cehennemi boylayacaktır İnşallah.

Ancak bu zorlu ve çetin mücadele yıllarında kendilerine müslümanım diyen bazı insanların ve grupların durumunu merak ediyorum.Çünkü,ne yazık ki hepimiz gördük ki bu kimseler bu zorlu mücadelelerde bile Reis'in yanında yer almadılar.Hatta karşı cepheye geçenler oldu.

Bu zorlu mücadele yılları İnşallah zaferle sonuçlanacaktır.Ve yıllar sonra bu günleri çocuklarımıza anlatırken karşı saflara geçen insanların yaptıkları unutulmayacaktır.Tıpkı büyük Bilge Başkan Aliya İzzetbegoviç'in dediği gibi: "Ve her şey bittiğinde hatırlayacağımız şey;düşmanlarımızın sözleri değil,dostlarımızın sessizliği olacaktır".