İnegölspor 2.Lig Kırmızı Grup’ta ilk yarının son maçında Düzyurtspor’u deplasmanda 3-0 yenerek devreyi mutlu kapadı.

İnegölspor, geçen hafta Diyarbakır Belediyespor’la berabere kalınca bizleri üzdü. İnegölspor dış sahada daha iyi futbol oynadığını gözledik.

Teknik Direktör Şaban Yıldırımın dediği gibi istediğimiz 3 puanı aldık. İkinci devre daha istekli ve arzulu başlayacağız.

Ligi 31 puanla 2. sırada bitirdik. İlk yarı berabere biterken ikinci 45 dakikada İnegölspor daha hırslı idi. 62 dakikada Ömürcan’ın attığı golle öne geçtik.

Rakip takımın açıklarını iyi değerlendiren Mümin 85.dakikada takımını 2-0 öne geçirirken; ilerleyen dakikalarda 87.dakikada Mahmut’un şık golü İnegölspor’u deplasmandan galibiyetle dönmesini sağladı.

Şampiyonluk yarışı Bandırmaspor, Göztepe, Hatay, Nazili, Sarıyer ve İnegölspor arasında geçeceği sanılıyor.

İlk yarı karnesine göre İnegölspor kendi sahasında 7 puan kaybetmeseydi şimdiki puan sıralaması böyle olmazdı.

Her şeye rağmen İnegölspor 5-6 yılın en iyi takımını kurduğunu Kimse inkar etmiyor.

Bu sene yaptığımız transferlerde çok yanılmadık. Teknik Direktör Şaban Yıldırım’a çok büyük iş düşmektedir.

Ara transfer alacağı futbolcular çok dikkat etmesi gerekir. Takıma direk oynayacak futbolcu alması gerekir. Sonra dizlerimizi dövmeyelim

Bu arada İnegöllü iş adamları ellerini ceplerine koyarak; transferde yönetime katkı da bulunmaları gerekir. Herşeyi yönetim ve belediyeden beklemesinler.

Zaten onlar gereğini yapıyorlar. İnegölspor ikinci yarıya yepyeni bir şevkle girerek; lig sonunda ipi göğüsleyecek ve İnegölsporu P.T.T 1 lige merhaba diyerek o güzel günleri hep birlikte yaşayacağız.