İnegölspor ilk yarıda istenilen sonuç olmayınca arayış içine girdi. Ara transferde gidenler ve gelen arasında hiç bir varlık göremedik.

14 Ocak'da başlayacak lig arefesinde Antalya Manavgat'ta yaptığı kampta oynadığı 3 hazırlık maçın da kaybederek kazanmayı adeta unuttuk.

İnegölspor'da bir uyumsuzluk var. Bunu biz keşfetmeyeceğiz. Bunu hoca ve yönetim keşfedecek. İnce eleyip sık dokuyarak bunu yapacak.

Şunu merak ediyorum; İnegölspor Raif'i neden her sene salıp tekrar alıyor. Bu futbolcu İnegölspor'a faydası varsa bırakmayacaksın.

Ayrıca teknik hoca da zırt pırt değişmez. Ondan sonra sen İnegölspor'dan randıman bekle.

İnanın İnegölspor'un 83 senesinden beri iyi kötü arkasından koşan, eski bir gazeteci abiniz olarak İnegölspor'un oynadığı oyundan hiç zevk alamıyorum.

Benim görüşüme katılan birçok gazeteci ve büyük abilerim ve İnegölspor'un kurucuları da var.

Bu gidişe son vermemiz gerekir. Futbol insanları bir araya getiren güzel sporlardan biridir.

Bunun bilinci içinde İnegölspor iyi transferler yaparak göze hoş gelecek futbol oynayarak bol gollü maçlar çıkararak İnegölspor taraftarını tribüne çekmesi gerekir.Yoksa İnegölspor maçlarda taraftarsız oynar bunu belirteyim.

Bu hafta ligde Menemenspor ile oynuyoruz. İyi futbol ve taraftar desteği ile göze güzel gelen futbol ve pres yaparak 90 dakika sonunda sahadan 3 puanla ayrılan İnegölspor olsun.

Kötü günler geride kalırken 2. yarı maçlarımızı en şekilde puan ve puanlarla kapayarak Play Off oynamayı hak edelim. Menemenspor maçında başarılar...