Ortakçı Spor Kulübü tarafından profesyonel eğitmenler eşliğinde 5-14 yaş arası çocuklara verilen eğitimler ,çocukların fiziksel gelişimine katkıda bulunurken, eğlenceli dersler ile yüzme sporunu sevdiriyor.

YÜZME ÇOK ÖNEMLİ

İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik

Yüzme sporunun özellikle çocuklar için çok faydalı olduğuna değinen Satış ve Pazarlama Müdürü Merve Özbek:

"Hepimizin bildiği üzere yüzme sporu vücudumuzu en iyi ve en çok çalıştıran spor dalıdır. Çocuklarda ise yüzme, el-kol-bacak koordinasyonunun gelişmesinden, kardiyovasküler gelişimlerine, kendine olan güvenin artmasından, obeziteye yakalanma riskinin azalmasına kadar birçok fayda sağlıyor.

Tabi buradaki en önemli nokta doğru şekilde ve doğru teknikle yüzebilmesi. Bunun sağlanmasının ardından çocuğunuz profesyonel yüzücü olmak zorunda değil ancak ona aldıracağınız yüzme eğitimi geleceğine önemli bir yatırım" dedi.

11 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR

İlk dönemlerinin 20 Haziran'da başladığını ve 100'ü aşkın çocuğa eğitim verdiklerini ileten Özbek:

"2.Dönem yaz okulumuz ise 11 Temmuz'da başlıyor. Profesyonel eğitmenler eşliğinde hafta içi her gün eğitim veriyoruz. Toplamda 3 hafta boyunca sürecek eğitim programımızda, çocuklarımıza toplamda 15 ders vereceğiz.

Ders saatlerimiz ve dönemlerimiz ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler 444 26 30 nolu telefonumuzdan bizlere ulaşabilir. Ayrıca yetişkinler için birebir ve grup yüzme eğitimlerimiz için kayıtlarımız devam ediyor" dedi.