Suriye'nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatına destek vermek için İnegöllüler, Askerlik Şubesine gönüllü askerlik başvurusunda bulunmaya devam ediyor.

YOZGATLILAR DİLEKÇE VERDİ

Son olarak İnegöl Yozgatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, gönüllü askerlik için dilekçe verdi.

Osmaniye'de kadın girişimcilerin başarısı Osmaniye'de kadın girişimcilerin başarısı

230 İSİM HAZIR ASKER

Dernek Başkanı Mustafa Arslan yaptığı açıklamada;

"Gençlik kollarının tertiplediği Afrin'e gönüllü askerlik kampanyasına derneğimizden 230 üyemiz dilekçe verdi. Dernek olarak her zaman devletimizin yanında olduğumuzu, Türk askerlerimizin yanında gönüllü olarak yer almak istediğimiz belirtmek istiyoruz. Devletimizin Afrin'de düzenlemiş olduğu operasyonu biz Yozgatlılar olarak desteliyoruz. Doğru bir karar olduğuna inanıyoruz."

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

"Her zaman devletimizin yanındayız. Bazı siyasi partilerin bu operasyona destek vermediğini tam tersine terör örgütlerinin yanında olduklarına dair bazı açıklamaları var. Biz bunları esefle kınıyoruz. İnegöl'de Yozgatlılar olarak gerektiğin de devletimizin emrine her zaman hazır olduğumuzu belirtmek isterim."

ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMAZ

"Geçtiğimiz günlerde Afrin operasyonunda şehit olan hemşerimiz Halil İbrahim Aygül kardeşimiz için derneğimizde bir Mevlid-i şerif okuttuk. Akabinde şehidimizin babası Mustafa Aygül derneğimizde taziyeleri kabul etti.

Programımıza Başbakan Yardımcımız Hakan Çavuşoğlu, Valimiz İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, Kaymakamımız Ali Akça, İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban ve Emniyet Müdürümüz İlhami Araali ile birlikte siyasi parti başkanları ve STK temsilcileri katıldı. Bizlerin yalnız bırakmadıkları için kendilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.