Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, MODEF Fuarını ziyaret etti. Vali Yurtnaç'ı MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ karşıladı.

YOZGAT'I TANITIYORUZ

Ziyarette konuşan Vali Yurtnaç; "3 günden beri Ankara'da fuar vardı. Bu fuar da olunca İnegöl'deki Yozgatlı hemşerilerimizi de ziyaret edelim istedik. Bunların tek bir amacı vardır, o da tanıtımdır. Siz de bir tanıtım gerçekleştiriyorsunuz burada. Yaptığınız malları satıyorsunuz. Biz de ilimizin potansiyelini Yozgat dışında yaşayan Yozgatlılar başta olmak üzere herkese tanıtmak istiyoruz. Nihayetinde Türkiye'nin her yeri yakınlaştı. Yozgat'ta havaalanı, hızlı treni ile 3.OSB, termal kaynakları ile potansiyel arz ediyor. 40-50 yıl önce Yozgat'tan göçenlerin aklındaki Yozgat artık değişti. Yepyeni bir Yozgat var. Türkiye'de 28 yerde bulunan Şehir Hastanesi var. 16 ayda 300 trilyonla yapıldı. 16-17 yılda yapılamayan Hükümet Konakları, Hastaneler vardı. Hükümetimizin gücü yerinde çok şükür. Kaynaklarını artık kullanabiliyoruz. Her ilin kendi potansiyeli var. Yozgat teşvikte 5.bölgede. Çankırı ve Yozgat, büyük merkezlere yakın olup teşvik bölgesinde olan iki il. Gelsinler buralarda yatırım olsun istiyoruz. Yozgat'ı tanıtmaya çalışıyoruz. Bu teşvikleri de anlatıyoruz. Derdimiz Yozgat'ı daha yaşanabilir bir hale getirmek. Bunun için çabalıyoruz. Biz Yozgat'a hemşerilerimizi, Kayserilileri, İnegöllüleri yatırım için bekliyoruz. Bizleri karşılayan fuar yönetimine, Yozgat Dernek Başkanımıza da teşekkür ediyoruz" dedi.

MOBİLYA SEKTÖRÜNE KATKI SAĞLIYORLAR

Cübbeli Ahmet Hoca, İsmailağa Cemaati'nden Atıldı Cübbeli Ahmet Hoca, İsmailağa Cemaati'nden Atıldı

MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ da şunları söyledi: "Bugün fuarımızı Yozgat Valimiz ziyaret ediyor. Biz kendisine bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. İnegöl'de Yozgatlı arkadaşlarımız, mobilyacılarımız oldukça fazla. Yozgatlı arkadaşlarımızla mobilya sektöründe hep beraber çalışıyoruz. Mobilya sektörüne katkı sağlıyorlar, değer katıyorlar. Bu katkı devam edecek. İlgisinden dolayı tekrar valimize teşekkür ediyorum"