Seçim çalışmalarının startının verildiği Salı gününden itibaren hummalı bir şekilde çalışan Başkan Aktaş, günün ilk saatlerinde sabah namazı sonrasında cami kahvehanelerinde ilçe halkı ile buluşuyor.

Aktaş şimdiye kadar Aktaş, Karakadı, İsaören, Çeltikçi, Edebey ve Yeniceköy Mahallelerine ziyaret yaptı.

PARALEL İKTİDAR OLMASINI İSTEMEDİ

Ziyaretlerde mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Aktaş;

"AK Parti sizlerin desteği ile 7 Haziran seçimlerinde 1'nci parti oldu. Ancak sizlerin de çok iyi bildiği gibi başta muhalefet partileri olmak üzere Kandil ve Paralel bir araya gelerek AK Partinin iktidar olmaması için partimizin oylarının düşmesi için, ülkemizde istikrarın bozulması için hem güç birliği hem de ağız birliği yaptılar."

"Sonra MHP lideri Sayın Devlet Bahçelinin başına çektiği erken seçim söylemi ve akabinde yaşanan ve partimizin yetkililerini tüm gayretlerine ulaşmayan koalisyon sürecini hepimiz yakında takip ettik.

Bu süreçte PKK'nın ve onun Ankara'daki temsilcileri olan HDP'nin şımarıkça ülkemize ihanet süreçlerini birlikte takip ettik."

"Bu süreçte çok şehit verdik ve çok canımız yandı. Ama hamdolsun devletimizin dik duruşu sayesinde PKK tarihinin en büyük darbesini aldı. Çözüm ve Kardeşlik sürecinin bozarak ülkeye en büyük ihaneti yapan PKK inşallah bitme noktasına yaklaşmıştır.

Artık yeni süreç başlıyor. Ülkemizin Ak Partiye ve istikrara şimdi daha fazla ihtiyacı var. Onun için sizlerden Ak Partiye destek istiyoruz" dedi.

MEMLEKET MESELESİ

AK Partinin genelde ve yerelde yaptığı hizmetlerden de bahseden Başkan Aktaş;

"AK Parti iktidarında ulaşımdan sağlığa, ekonomik kalkınmadan sosyal refaha, tarımdan eğitime, çocuklarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza engellilere kadınlara velhasıl toplumun tüm katmanlarına yaptıklarımız ortada.

Ülkemizin son 12-13 yılda kat ettiği mesafe Dünya ülkeleri tarafından da ilgiyle ve takdirle takip ediliyor. Bizler de partimizin yerel temsilcileri olarak Belediye hizmetlerinde çok iş yaptık. İnegöl artık markalarıyla kendinden daha büyük şehirler ile yarışıyor."

"Hepinizden rica ediyorum fotoğrafın büyüğüne bakın. 7 Haziran ile bugüne kadar geldiğimiz süreci dikkatle irdelemenizi istiyorum. Kişisel küslüklerimizi bir tarafa bırakmamız lazım. Bir noktaya takılı kalmamız lazım.

Konu memleket meselesi. Bunun bilincinde olarak karar vermemiz gerekir. Sizlerden ricam Türkiye'nin selameti için, kalkınmanın devam etmesi için bu seçimler çok önemli.

Bursa'da YRP adayı Sedat Yalçın'dan BUTTİM ziyareti Bursa'da YRP adayı Sedat Yalçın'dan BUTTİM ziyareti

Oynanan oyunu görelim ve seçim günü kararımızı ülkemizin kalkınmasından yana, refah seviyemizin kalkınmasından yana ve istikrarın kalkınmasından yana verelim" diye konuştu.