Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Açıkladı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Açıkladı

Örnek çalışmalara imza atan İnegöl Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Alan el ile veren eli birleştiren İnegöl Belediyesi'nin Umuteli Sosyal Yardım Merkezi, bayram öncesi 41 yetim çocuğa sürpriz yaptı.

Umuteli Sosyal Yarım Merkezinden faydalanan ihtiyaç sahibi ailelerin yetim çocuklarına, rutin yardımlar haricinde kurban bayramında da kıyafet yardımı yapıldı. Bayram öncesi 0-17 yaş aralığındaki çocuk, bayramlık heyecanı yaşadı. Cuma günü Umuteli Sosyal Yardım Merkezine davet edilen çocukların 31'ine Umuteli Gıda ve Giyim Bankasındaki kıyafet bölümünden bayramlıkları takdim edildi. 10 çocuk ise merkezde uygun boyutlarda kıyafet olmadığı için İnegöl Belediyesi tarafından özel bir mağazaya götürülerek buradan beğendikleri bayramlıklar alındı.

6000 TL'LİK YARDIM

Mağazadan 10 çocuk için yaklaşık 1500 TL'lik alışveriş yapılırken, Umuteli Sosyal Yardım Merkezinden de 31 çocuk için 4500 bin TL değerinde olmak üzere toplam 6 bin TL'lik bayram yardımı yapıldı. Bayram öncesi yapılan bu sürprizle çocuklar büyük mutluluk yaşarken, aileleri de onlarla birlikte çocuklarının bayramlık sevincine ortak oldu.