Avrupa'da kaybeden Fenerbahçe, Sivasspor'un karşısında Avrupa'da kaybeden Fenerbahçe, Sivasspor'un karşısında
İkinci devre ile birlikte Kafkassporlu sporcular göğüslerinde Yerekonmazlar adını ve logosunu taşıyacaklar.

Yerekonmazlar Mobilya firmasının sahibi Erhan Yerekonmaz, firma olarak spora büyük önem verdiklerini ve desteklediklerinin altını çizerek,

İnegöllülere olan gönül borcumuz ve Türkiyede sporun daha da gelişmesi için yaptığımız çalışmalar çerçevesinde Kafkasspora destek olmaya karar verdik.

Kulüplerimizin bizim gibi büyük şirketlerin desteğine çok ihtiyaçları var. Türkiyede sporun daha da gelişmesi için tüm büyük şirketlerin kulüplere destek vermesi gerektiğini düşünüyoruz dedi.

KAFKASSPOR BAL LİGİNDE OLMALI

Konmaz, Sosyal projelere ve Kafkasspora desteğimizi sürdüreceğiz. Verdiğimiz desteklerle umarım spora faydamız olur, Yerekonmazlar Mobilya olarak en büyük arzumuz Kafkassporu BAL Liginde görmektir. dedi.


Kafkasspor Kulüp Başkanı Metin Ungan, Yerekonmazlar Mobilya tarafından verilen sponsorluk desteğinin kulüp adına çok büyük bir önem arz ettiğini belirttiği konuşmasında Erhan Yerekonmaza teşekkürlerini sundu.

ALTIN HARFLERLE YAZILACAK

Ungan, şöyle konuştu:

Yerekonmazlar Mobilya firmasının bizler e sponsor olması bizler adına çok büyük bir değerdir. Bizler bu değeri yaşatmak, geleceğe taşımak ve Kafkassporun başarısını yükseltmek adına gerekli tüm fedakarlıkları sürdürmeye çalışıyoruz.

Yerekonmazlar Mobilya tarafından kulübümüze sağlanan destek, bu kulübün hem bugünü hem de yarınları için büyük adımlar atabilmemize vesile olacaktır. Maddi anlamda sağlanan bu destek bizlere manevi bir güçte olmuştur.

Şehrimizde yatırımlarda bulunan ve istihdam sağlayan bir kuruluşun İnegöl’ümüzün büyük değerlerinden biri olan Kafkasspor Kulübüne sağladığı bu büyük destek ayrıca örnek teşkil etmiştir.

Yerekonmazlar Mobilya Yönetimi ve çalışanlarına Kafkasspor Kulübüne sağladıkları destek için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Son olarak Kulüp Başkanı Metin Ungan; ‘Sponsorlarımız Kafkasspor tarihine altın harflerle yazılacaktır” diyerek açıklamasını sonlandırdı.