Market alışverişine geldi, tartışmayı ayırırken hayatını kaybetti Market alışverişine geldi, tartışmayı ayırırken hayatını kaybetti
Cuma günü Yenişehir’de Başbakan yardımcısı Bülent Arınç’ın hizmete açacağı yatırımları inceleyen Milletvekili Hüseyin Şahin, yetkililerden bilgi aldı.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Şahin’in her zaman yanlarında olduğunu belirterek,

“İlçemize yapılacak olan hizmetlerin hepsinde bizim yanımızda yer alıyor. Takipçisi oluyor. Kendisinden arıtma tesisi, meslek lisesi, yeni hastane binası, emniyet ve adliye binaları ile ilgili desteklerinin devamını diliyorum. Bu arada kanalizasyon ve arıtma tesisi çalışmaları büyük bir hızla sürüyor. İlçemizin 13 bölgesinde çalışmalar yapılıyor. Yenişehir-İnegöl yolunun devam eden çalışmalarına da desteklerini bekliyorum” dedi.

Milletvekili Hüseyin Şahin de, Yenişehir’in kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek,

“Yenişehir’e ne yapsak az. Şu an devam eden hizmetlerimiz var. Bunların zaten takipçisiyiz. Biz bu çalışmaları yerinde bir kez daha inceleyip sıkıntı olup olmadığını görelim istedik. Bizden sonra yaşayacak insanlara marka bir şehir bırakmak istiyoruz. Bunun için çabalıyoruz. İngaz’da bir toplantı yaptık Yenişehir Cihadiye Mahallesine’ de önümüzdeki yıl gaz verilmeye başlanacak. Bundan sonra da köylerimize de gaz vermeye yavaş yavaş devam edeceğiz. Yenişehir-İnegöl arasında genişliği 10 metre olan yolu 12 metreye çıkardık. Şimdi de ihalede sıkıntı olan Yenişehir-Bilecik yolundaki pürüzü halledip çalışmalara yeniden başlatacağız” diye konuştu.

Şahin, kanalizasyon ve arıtma tesisi inşaatı, Yenişehir Meslek Lisesi inşaatı, tamamlanan Anadolu İmam Hatip Lisesi, yüzme havuzu, kültür merkezleri inşaatlarında incelemelerde bulundu.