00.01'DE DOĞDU

Tavuğa şikayet yağdı Tavuğa şikayet yağdı

İnegöl Devlet Hastanesine getirilerek doğumhaneye alınan anne Gülseren Oğuz saat 00.01'de bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. 3 kilo 750 gram dünyaya gelen bebeğe Berat ismi verildi. Berat bebek İnegöl'de yılın ilk bebeği oldu. Gülseren-Buğra Oğuz çiftini İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve meclis üyeleri ziyaret ederek; hediyeler verdi.

BERAT BEBEK

Ziyaretin ardından konuşan Başkan Aktaş; "Bu akşam İnegöl Devlet Hastanesinde 2017'nin ilk bebeğini ziyaret ettik. Gülseren ve Buğra kardeşlerimizin 3. evlatları olan inşallah isminin de Berat olacağını öğrendiğimiz yavrumuza hayırlı ve uzun ömürler diliyoruz. Bugün yine normal bir akşamı yaşıyoruz. Değişen sadece sene olacak. 2017 diyeceğiz. Bu mutlu anı yaşarken burada fedakarane bir şekilde güvenliğinden doktoruna, hemşiresine kadar hizmet eden bir sağlık ordusu var. Allah hepsinden razı olsun. Sağ olsun bu akşam İlçe Başkanımız ve meclis üyesi ile yönetici arkadaşlarımızla bizler de hem kendilerini ziyaret edelim hem de her yıl olduğu gibi yeni yılın ilk bebeğini karşılayalım istedik. O da Berat kardeşimize nasipmiş. 2016 acı ve sıkıntılarla geçti. 15 Temmuz gibi yaşamayı hiç arzu etmediğimiz şeyleri yaşadık. Ama inşallah 2017 çok daha güzel olacak. Berat gibi dünyaya gelen yavrularımız çok daha güzel bir Türkiye'yi yaşarlar" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ise 2017 yılının Türk milletine hayırlar getirmesini temenni ederek, Berat bebeğe de sağlıklı uzun ömürler diledi.