2024 Seçim sandık görevlisi ücretleri ne zaman hesaplara yatacak? 2024 Seçim sandık görevlisi ücretleri ne zaman hesaplara yatacak?
MÜSİAD Başkanı Zeki Kavaz‘İşler Değişecek, Dünya Değişecek’ (World İs Changeable) sloganıyla bu yıl çok önemli bir organizasyona evsahipliği yapacaklarını açıkladı.

75 ÜLKEDEN PROFESYONEL KATILIMCI
Ülke genelinde MÜSİAD’lı işadamlarının katılımı ile bugüne kadar 2 yılda bir gerçekleştirdikleri fuarın bu yıl daha kapsamlı olacağını anlatan Kavaz,

“Açılışını Türkiye’nin yeni Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği fuarımız bu yıl 100 bin m2 kapalı alanda olacak. Ülkenin 4 bir yanından Türk ürünlerinin teşhir edileceği fuarın himayesini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan üstlendi.”

“ Dünyanın 75 ülkesinden profesyonel alıcıların gelmesi noktasında ilgili bakanlıklar, büyükelçiler ve konsolosluklar seferber edildi. Bu nedenle ülkemizde bu yıla kadar yapılan en etkili fuar olacağını tahmin ediyoruz. Yabancı katılımcı sayısının onbinlerce olacağı tahmin ediliyor” dedi.

500 BİN DAVETİYE
Kavaz, fuarın tanıtımı noktasında 500 bin davetiye yollandığını, bunun yanısıra görsel ve yazılı medyada ciddi bir kampanya yürütüleceğini kaydederken;

İslam İşbirliği Teşkilatı’ndan, T.C. Ekonomi Bakanlığı’na, T.C. Dışişleri ve T.C. Kalkınma Bakanlığı’ndan İslam Ticaret ve Sanayi Odası’na kadar yerli ve yabancı birçok kuruluşun yanlarında olduğunu vurguladı.

İNEGÖLLÜ FİRMALARA ÇAĞRI
MÜSİAD Fuarının İnegöllü firmalar açısından büyük bir şans olduğunu ve bunun değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Kavaz, şunları söyledi:

“Özellikle İnegöl’de faaliyet gösteren Mobilya, Mobilya Yan Sanayi, Tekstil, inşaat ve gıda firmalarının stand bazında katılmalarını şiddetle tavsiye ediyoruz. İnegöl’den fuara katılmak isteyen firmalarımızın bilgi için 0212 222 04 06 no’dan MÜSİAD Merkezine ulaşmalarını tavsiye ediyoruz”