1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi! 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi!
Yeni Halk Eğitim Merkezi’nde inşaat sona erdi. Yeni binada ilk toplantı bugün gerçekleşti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Usta öğreticiler ile bir araya gelen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Özdemir: “2011 yılında Türkiye’nin en büyük Halk Eğitim Merkezi olarak ihale edilen binamızı bugün itibariyle teslim alıyoruz. Öğretmen arkadaşlarımızla ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Böyle bir binanın yapılmasında emeği geçen eski milletvekilimiz Sedat Kızılcıklı ve Hüseyin Şahin, Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, İlçe Milli Eğitim eski müdürümüz Mehmet Baştürk ve Fatih Bilican, eski Genel Müdürümüz Mehmet Can ve şimdiki Genel Müdürümüz Mustafa Kemal Biçerli’ye teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

ALAN TARAMASINA ÇIKILACAK
Özdemir, toplantı hakkında da şu bilgileri verdi: “Burada Halk Eğitim Merkezlerinin sene başı çalışmalarında usta öğreticiler iki haftalık seminer çalışmasından geçiyor. İlk gün Konukoğlu Konferans Salonunda yaptık. İkinci gün de yeni binamızda yapıyoruz. Bundan sonra burada devam ediyoruz. Usta öğreticilerimiz alan taramasına çıkacak. Köy, mahalle taraması olacak. Stantlar açacağız, afişlemelerimiz olacak. Kursiyer başvurularımızı alacağız”

“Ekim ayının başında da kurslarımızı açacağız. 15 günlük donatımla ilgili çalışmamız olacak. İstediğimiz manada donanım yapamayacağız. Ödenek geldikçe donanım yapılacak. Biz hizmete başlayacağız. Bir kısmını eski binamızdan taşıyacağız. Bir kısmını yenileyeceğiz. Böylece donanımı gerçekleştireceğiz”

Özdemir, resmi açılış ile ilgili tarihin ilerleyen dönemde belli olacağını sözlerine ekledi.