Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ziyaret sonrası Bosna heyetine Belediyespor forması da takdim etti.

Galatasaray ile Pendikspor 2. randevuda Galatasaray ile Pendikspor 2. randevuda

8 FARKLI BRANŞ

Aktaş, yaptığı açıklamada; "Öğrencilerimizin yaz tatillerini doğru değerlendirme, kötü alışkanlıklardan uzak tutma, spor ile stres atmalarını ve boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmelerini sağlamak adına yaz spor okullarımızı düzenliyoruz. Halkımızdan gelen talepleri dikkate alarak Yaz Spor Okulumuzu bu yıl toplam 10 branşta düzenliyoruz. Halter ve Güreş branşlarında kayıt olmadığı için 8 farklı branşta çalışmalara başlanılan ve 10. sunu düzenlediğimiz Yaz Spor Okullarının 1. Dönemi 20 Temmuz - 12 Ağustos tarihleri arasında 224 öğrencimize hizmet vermiştik. 2. Dönem eğitimlerimiz ise 13 Ağustos tarihinde başlamış olup 04 Eylül tarihine kadar sürecektir" dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Branşlar hakkında da bilgi veren Aktaş "Spor branşlarımız; Voleybol, Basketbol, Yüzme, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Güreş, Halter, Jimnastik, Taekwondo, ve HİS (Herkes İçin Spor) Yüzme branşımızı Otel Angelacoma'nın Yüzme Havuzunda, Basketbol, Masa Tenisi ve Voleybol çalışmalarını Belediye Spor Salonunda, Kort Tenisi çalışmalarını Kültürpark içindeki tenis kortumuzda, Taekwondo Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksinde, jimnastik çalışmalarını Kültürpark içi Belediye Spor Salonunda, Güreş çalışmalarını Alanyurt Yunus Emre Spor Salonumuzda, Halter çalışmalarımızı ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonumuzda sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

514 ÖĞRENCİYE HİZMET

İkinci dönemde 290, her iki dönemde toplam 514 öğrenciye hizmet verdiklerini aktaran Başlan Aktaş, şöyle devam etti: "Düzenlemiş olduğumuz Yaz Spor Okulları çalışmalarımız ile ilçemizde yetenekli yavrularımıza daha düzenli ve programlı spor yapma imkanı sunarken, sporu ilçe geneline yayma hedefimizi de hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Yaz spor okullarımıza gelen öğrencilerimizden ilgili spor branşında yeteneklerini ön plana çıkaran ve bu spor branşında ilerleme kaydetmek isteyen çocuklarımızı kulüp çalışmalarına alarak lisans çıkartıp kulübümüzün lisanslı sporcusu yapıyoruz. Yaz spor okullarımız vesilesiyle kulübümüzün alt yapısına da sporcu kazandırmış oluyoruz. Yetenekli sporcularımız yaz, kış demeden düzenlenen müsabakalarda ilçemizi ve kulübümüzü temsil ediyor"

"Ayrıca bir kez daha buradan 2. Dönem kayıtlarımızın devam ettiğini değerli velilerimize hatırlatmak istiyorum. Ben bu vesile ile tüm ilçe halkımızı sağlıklı bir nesil için çocuklarımızı Yaz Spor Okullarımıza kayıt yaptırmaya davet ediyorum"