Bizim motivasyonumuz tam, kupayı eve götürmek istiyoruz Bizim motivasyonumuz tam, kupayı eve götürmek istiyoruz
Sertifika programı Belediye Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, antrenörler, öğrenciler ve ailelerin katıldığı törende sertifikalar, Taban tarafından takdim edildi.

10 BRANŞTA
Alper Taban yaptığı açıklamada: “İnegöl Belediyesi olarak; öğrencilerin, spor yaparak tatil dönemlerini verimli ve keyifli şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla Bu yıl 9. sunu düzenlediğimiz Yaz Spor Okulları 2.dönem çalışmalarına 04 Ağustos tarihi itibarı ile başlamıştık. Halkımızdan gelen talepleri dikkate alarak bu yıl Yaz Spor Okulumuzu; Voleybol, Basketbol, Yüzme, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Güreş, H, Cimnastik, Taekwondo, ve His olmak üzere çalışmalarımızı toplam 10 branşta düzenledik. Ayrıca yaz spor okulu uygulamamızın yanında; sabah sporu çalışmamız önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de Ramazan sonrası devam etti. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da konusunda uzman Beden Eğitimi Öğretmen ve Antrenörler nezaretinde halkımıza sabah sporu branşında da çalışmalarımız sürdü” dedi.

GELECEĞİ YATIRIM
“Çocuklarımızın yeteneklerini geliştirmelerine imkân sağlayan, onlara spor alışkanlığı kazandıran yaz spor okullarımız sağlıklı nesilleri hedeflemektedir” diyen Taban: “Spor okuluna devam eden çocuklarımızın ayağına her imkânı serdik. Spor eğitimi için gerekli olan tüm malzemeleri biz verdik. Ayrıca bu çocuklarımızı servisle alıp, yine servisle bıraktık. Uzman antrenörlerimiz eşliğinde çocuklarımızın toplam 10 branşta spor yapmalarını sağladık. Bugünde yaz spor okullarında eğitimlerini tamamlayan çocuklarımıza sertifikalarını veriyoruz. Çocuklarımıza yatırım geleceğimize yatırımdır” diye konuştu.

170 SPORCU KATILDI
4 Ağustos itibarı ile başlayan Yaz Spor Okulu 2.dönem çalışmalarını 23 Ağustos tarihi itibarı ile tamamladıklarını vurgulayan Taban, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yaz Spor Okulumuzu, şehir içi kültürel geziler, sosyal ve sanatsal faaliyetler ile eğlenceli hale dönüştürdük. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sportif etkinlikler yapılırken, Salı ve Perşembe günleri ise tüm gruplara sokak oyunları, sosyal kültürel geziler, eğitsel oyunlar sergilendi. Bu yıl bünyemize dâhil olan İnegöl Belediyesi Yenice Spor salonunda da Yeniceköy Mahalle sakinlerimize; Basketbol, Güreş, Voleybol, Masa tenisi, Kort tenisi, Tekvando ve Yüzme branşlarında çalışmalar gerçekleştirdik. Yaz Spor Okullarına bu yıl birinci dönemde 262 çocuğumuz iştirak etmişti. İkinci dönem ise yaz spor okullarımıza 170 sporcu katılım gösterdi. Katılım gösteren tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum”

KIŞ OKULU START ALACAK
“Yaz Spor Okullarımız sona erdi ama okul dönemi boyunca devam edecek olan kış spor okullarımız bu Cumartesi itibarı ile hemen start alacak. İlgilenen öğrencilerimizin kayıtlar için yine Kültürpark içerisindeki Belediyespor Salonumuza müracaat edebileceklerini buradan ifade ediyor, bu vesile ile tüm sporsever öğrencilerimizi kış spor okullarına katılmaya davet ediyorum. Ben bu duygu ve düşüncelerle bugün sertifikalarını alan kursiyerlerimizi tekrar tebrik ediyor, sizlere okul hayatınızda başta olmak üzere tüm hayat boyu başarı ve sağlık diliyorum. Belediyespor’daki yönetici arkadaşlarıma, eğitim veren antrenörlerimize ve bize destek veren kurumlarımıza da teşekkür ediyorum”