Geziyle ilgili Sınıf öğretmeni Nalan Göçer,

"Öğrencilerimiz, Türkçeyi doğru kullanma ve iletişim becerisi kazanma, Sosyal bilgiler dersi konusu olan üretim, dağıtım, tüketim, üretici, tüketici, ham madde kavramlarını yerinde görerek ve sorarak, ayrıca yine Sosyal Bilgiler dersinde işlediğimiz meslekler konusunu pazardaki zabıtalara sorular sorarak öğrendiler.

ÖĞRENDİKLERİNİ UYGULADILAR

MEB duyurdu! Randevu sistemi getirildi MEB duyurdu! Randevu sistemi getirildi

Matematik dersinde gördükleri gram, kg, ton birimlerini ve Fen Bilgisi dersi için kütle ve ölçümünü de gördüler, hatta kendileri bile ölçüm yapma imkanı buldular. Bu gezi yaparak yaşayarak öğrenmenin en güzel örneği oldu" dedi.

GÜNDELİK HAYATI ÖĞRENİYORLAR

Kosova Eğitim Kurumları Okul Müdürü Erol Baştürk, kurum olarak öğrencileri gündelik hayata karşı bilinçlendirerek ve onları hayata hazırladıklarını belirtti.

Baştürk, Derslerde gördükleri soyut kavramların somutlaştırılmasının büyük önem taşıdığını, tam öğrenmenin ancak bu şekilde gerçekleşebileceğini belirtti.

Öğrencilere yardımcı olan kapalı pazaryeri esnafına ve İnegöl Belediyesi zabıta memurlarına da teşekkür eden Erol Baştürk, okul olarak bu ve benzeri ziyaretlere devam edeceklerini söyledi.