İYİ Parti’de üst düzey istifa! İYİ Parti’de üst düzey istifa!
Önceki gün İHH İnegöl İnsani Yardım Derneğine Gazze için 4 bin TL yardımda bulunan gurbetçi Emreoğlu ailesi, yardıma muhtaç aileleri de unutmayarak, 60 aileye 4 bin 500 TL değerinde gıda yardımında bulundu.

AİLEDEN YARDIM ÇAĞRISI
Yardımları dün Filiz-Baki çifti ile yeğenleri Fatma Emreoğlu kapı kapı dolaşarak, dağıttı. Mesudiye Mahallesinde gerçekleştirilen yardım dağıtımı sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Filiz Emreoğlu, İnegöl halkına yardım yapmaları çağrısında bulundu.

60 YARDIM KOLİSİ
Yardım dağıtımına sabah başladıklarını ifade eden Emreoğlu,

“Yardımları başta Suriyeli aileler olmak üzere ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Çok zor durumda olan aileler var. Daha çok yardıma ihtiyaçları var. Elinden gelen herkes yardım yapsın. 60 yardım kolisi dağıtılacak. Yardım kolilerinin içerisinde temel ihtiyaçlar var” dedi.

TOPLAM 12 BİN TL YARDIM
Emreoğlu,

“Yardım kolileri için 4 bin 500 TL harcandı. Gazze için 4 bin TL yardımda bulunuldu. Buraya gelmeden öncede Denizli’de kendi çabamızla yardım yaptık. Şuana kadar toplam 12 bin TL’ye yakın yardım yapıldı” diyerek, yardımların devam edeceğini sözlerine ekledi.

“YARDIM YAPTIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM”
Yardım kampanyasında eşini desteklediğini belirten Baki Emreoğlu ise

“Baştan beri her türlü desteği vermeye hazırdım. Yardım yaptığımız için çok mutluyum. Yardımların devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Yapmış olduğumuz yardımı gören Almanya’daki arkadaşım para yardımında bulunmak istediğini söyledi. Onunda yardımlarını burada teslim edeceğiz. Başlatmış olduğumuz kampanya kapsamında büyük yardımlar aldık” diye konuştu.