Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını  verdi" Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını verdi"
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Bursa Teşkilatı tarafından Merinos Atatürk Kongre Merkezinde düzenlenen 34. İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Toplantıda ülke gündemini değerlendiren Arınç, Bursa’nın Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki Erdoğan’a desteği için teşekkür etti.

İKİSİNDEN BİRİNİ SEÇİN
Toplantının basına kapalı bölümünde ise Arınç, İl ve İlçe Başkanlarına uyarılarda bulundu.

Kongre takviminin önümüzdeki günlerde belli olacağını kaydeden Arınç:

“Biz istişareye önem veren bir partiyiz. İstişareyi önemseyen bir partiyiz. Davutoğlu’nun Başbakanlığı sürecinde istişare ettik. İstişarenin ardından da hepimiz arkasında durduk. Tüm delegelerin imzasıyla ve oyuyla Genel Başkan ve Başbakan oldu.”

“ Önümüzdeki süreçte il ve ilçe kongrelerini yapacağız. Gerekli istişareleri yapacağız. Aday olacak arkadaşlarımız da gerekli istişareleri yapsınlar. Kongrede İlçe Başkanı olup 3 ay sonra milletvekilliğine aday olunmamalı. Tercih etmeli. Ya İlçe Başkanlığı ya vekil adaylığı” dedi.

TEMELLİ, VEKİLLİĞİ İŞARET ETMİŞTİ
2015 seçimlerinde milletvekilliği adaylığını düşündüğünü daha önce deklare eden AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli’nin İlçe Başkanlığı’nda mı kalacağı, yoksa milletvekilliği adaylığına mı soyunacağı önümüzdeki günlerde netleşecek.