Sağlık Bakanı Açıkladı! Bundan Sonra... Sağlık Bakanı Açıkladı! Bundan Sonra...

Hastaların şikayetlerinin hızla çözülmesi, görüş ve önerilerinin yerine getirilmesi için hayata geçirilen çözüm hattıyla, hastalar 0549 715 1015 nolu numaraya şikayetlerini ve önerilerini iletebilecek.
WHATSAPP ÇÖZÜM HATTI
Hastane yöneticisi Hayrettin Göçmen, "Her türlü eleştiriyi, görüşü, teşekkürü vatandaşlarımız bu hatta gönderebileceklerdir. Hattımıza ulaşan bilgileri değerlendirip hizmetimizin kalitesini arttırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu bağlamda inşallah bu hizmetler faydalı olacaktır. 0549 715 1015 nolu Whatsapp çözüm hattından bize önerilerinizi ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz" dedi.


ÇÖZÜM MERKEZİ OLUŞTURULDU
Çözüm merkezini de hizmete açtıklarını aktaran Göçmen, "Her hastanede hasta hakları dediğimiz birim var. Özellikle vatandaşlar, yaşadıkları sıkıntıları şikayet etme ve aldıkları iyi hizmet için teşekkür etme konusunda iletecekleri bir birim oluşturduk. Olayları yaşandığı an itibariyle sorunları çözme noktasında bir çalışma yaptık. Problemlerin çözümü için Çözüm Merkezimizi oluşturduk. Çözüm merkezimiz hastanemizin zemin katında yer alıyor" diye konuştu.