Dünya Türk doğal taşını almaya geldi Dünya Türk doğal taşını almaya geldi
Weltew Mobilya’nın İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Bayileri ile bu bayilerin tali bayileri ‘Bayi Toplantısı’nda bir araya geldi. 150 kişiden oluşan heyet Mobilya Mağazası ve fabrika ziyaretinin ardından İTSO Toplantı Salonunda ‘Bayi Toplantısı’nda buluştu.

Toplantıda Weltew’in başarı hikâyesi paylaşılırken; bayilere müşteri memnuniyet anketi de uygulandı.

Toplantıda konuşan Weltew Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, Weltew Mobilya’nın Marmara Bölgesinin mobilyanın başkenti olan İnegölün en kapasiteli, en kapsamlı, en teknolojik, beş bölge bayisi olan 160 showroomu, 600 bayisi ve 40 ülkeye ihraç eden sürekli gelişen, büyüyen mobilya sektörünün önde gelen firmalarından biri olduğuna vurgu yaptı.

3,3 MİLYON $ YATIRIM

Balcı;

“Türkiye’nin dört bir yanında siz ve sizin gibi değerli bayilerin taşıdığı Weltew bayrağı sayesinde geniş bir bayi ağına sahibiz. Böylelikle tüm Türkiye’ye ve dünyaya hitap ediyoruz. Hakkariden Edirneye Karstan Kuşadasına Almanyadan Bulgaristan’a, Türkmenistan’dan Suudi Arabistana Fas Tunus Cezayir Güney Afrika ve Kazakistana tır tır mallarımızı sevk etmekteyiz.

Bu yüzden kendimizi geliştirmeli ve her zaman ‘ en iyi, en yeniyi’ hedeflemeliyiz. 2014 yılında geldiğimizde firmamızın sürekli gelişen teknolojiye ayak uydurabilmesi ve daha iyi hizmet verebilmesi için idari teknolojik ve inşaat yatırımları yaptık. Bunun bedeli 3 milyon 250 bin $’dır. Weltew ailesine hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

BÜYÜME HEDEFİ 35-40

Weltew Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, yapmış oldukları yatırımların meyvelerini yavaş yavaş almaya başladıklarını aktararak, şunları söyledi:

“Önümüzdeki sezonda tamamen alacağız. Firmamız daha güçlü, daha hızlı ve daha teknolojik bir hale gelecektir. Sizlere 2015’den bahsetmek istiyorum. Mobilya sektöründe MOSDER toplantılarında büyüme oranı 8 ila 9 hedefleniyor.

Biz Weltew olarak 35-40 Büyümeyi hedefliyoruz. Çünkü ülkemizde ve dünyada sektörün önü açıktır. Ülkemizde Allahtan her hangi bir âfet ve siyasîsi kriz olmadığı müddetçe biz bu hedefleri arge ürge üretim ve reklam destekleriyle birlikte hedeflere ulaşacağız”

ULUSAL MEDYADA MARKA YATIRIMI

“Bu büyümeyi hep beraber gerçekleştireceğiz. Weltew kazanıp bayilerimizin kazanmaması bizim felsefemize uygun değildir, paralel olarak hep beraber büyüyeceğiz. Tek taraflı para kazanmak Weltew’in işine gelmez. Önce siz kazanacaksınız; sonra biz kazanacağız.

2015 yılına bir reklam bütçesi yaptık. Ulusal medyada marka yatırımı yapacağız. Çünkü teçhizat inşaat yatırımını tamamladık artık markaya yatırımı yapacağız. Bu güne kadar alt yapıyı tamamladık. Bundan sonra showroomlarımızı il ve ilçelerde çoğaltıp, satışlarımızı da reklamlarla destekleyeceğiz.

2023 yılına geldiğimizde iç ve dış ticaret olarak 500 milyon ciro hedefimiz vardır. Fabrika olarak biz tüm gücümüz ile siz değerli bayilerimizin arkanızdayız. Siz satın, gözünüz arkada kalmasın, kalmasın ki hep birlikte daha ileriyi hedefleyelim”

Toplantı bayilerin fikir ve görüşlerini sunması ile devam etti.