Mobilya sektöründe Türkiye'de 8'inci, İnegöl'de faaliyet gösteren 2.000 mobilya firması arasında ise 2'inci sırada yer alan Weltew Home, 2018 yılında yenilediği kurumsal imajını franchise şubelerine de uygulayarak hem yerli tüketicilere hem de yurt dışındaki tüketicilerine yepyeni konsepti ile ulaşmayı sürdürüyor.

WELTEW HOME TURKUALİTY KALİTESİNİ DÜNYAYA TAŞIYOR!

2017 yılında Turquality marka destek programına dahil olmaya hak kazanan Weltew Home, yeni şube açılışları ile büyümeyesine hız kesmeden devam ediyor.

MUSTAFA BALCI: "ÜLKEMİZE VE EKONOMİMİZE OLAN İNANCIMIZ TAM"

Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı:

"Hepimizin bildiği üzere son günlerde yaşanan döviz kurlarındaki dalgalanmalar ile birlikte ülke ekonomimiz zorlu bir süreçten geçiyor. Weltew Home olarak bu ve bunun gibi zorlu ekonomik süreçlerin daha çok üreterek ve satarak aşılacağının bilincindeyiz. Ekonomimize ve ülkemize olan inancımız tam.İnegöl'de yer alan fabrikamızla hız kesmeden üretime devam ediyoruz. Biz, yılsonuna kadar hem yurtiçinde hem de yurtdışında mağaza sayımızı artırarak hem ülkemizde istihdama hem de ekonomiye katkı sağlamayı sürdüreceğiz" dedi.

TBMM 552 personel alacak TBMM 552 personel alacak

Mustafa Balcı ayrıca; "Ekonomik ve siyasal olarak zorlu bir mücadele de bulunduğumuz bu dönemden milli bir duruş sergileyerek el birliği ile çıkılacağına dair inancım tam. Yeter ki bizler ithale dayalı ticaretlerimize dikkat edip, yerli ve milli ürünlerle ticarete yönelelim" diyerek sözlerini noktaladı.

WeltewHome'un İnegöl'de 45 bini kapalı olmak üzere 90 bin metrekarelik fabrikası da bulunuyor. Tam otomatik robotlarla faaliyet gösteren fabrikada, 60'ı beyaz yakalı olmak üzere toplam 410 çalışan istihdam ediliyor.