Yemeğe Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, okul yönetimi, öğretmen ve veliler katıldı.

2005-2006'DA BAŞLADI

Yemek öncesi konuşan Okul Müdürü Müslim Serbest;

"Bugün burada Okul Aile Birliğimizin düzenlemiş olduğu "Velilerle Buluşma Yemeği" için toplanmış bulunuyoruz.

2005-2006 öğretim yılında Türk ve İnegöl Milli Eğitimine Hayırsever Kuruluş Küçükçalık Tekstil A.Ş. tarafından kazandırılan okulumuzda bugüne kadar sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin yanında bugünkü gibi velilerimizi bir araya getiren etkinlikler de düzenliyoruz.

Eskişehir'deki o lise dünya birincisi oldu Eskişehir'deki o lise dünya birincisi oldu

Bu etkinlikte emeği geçen okul aile birliği üyelerimize huzurunuzda teşekkür ediyorum"

ÇEKİLİŞ YAPILDI

"Kıymetli Velilerimiz okulumuzda bizlere emanet ettiğiniz öğrencilerinize gözümüz gibi bakıyor ve onların en güzel bir şekilde yetişip yükseköğretim programlarına yerleşmeleri için her türlü çabayı gösteriyoruz.

Sizler de bizlere her türlü desteği vermektesiniz. Okulumuzdaki yetiştirme ve destekleme kursları Müdür Yardımcımız Zafer Balcı koordinatörlüğünde en güzel bir şekilde sürdürülmektedir.

Öğrenci işleri ise Müdür Yardımcımız M.Siyamettin Şentürk sorumluluğunda yürütülmektedir. Kıymetli Velilerimiz ve Misafirlerimiz bir nebze de olsa okulumuzun çeşitli giderlerini karşılamak maksadıyla birazdan yapılacak olan çekiliş için çikolata satışları yapılacaktır.

Ben tüm katılımcıların en az bir tane çikolata alıp çekilişe katılmalarını bekliyor, hepinizin Berat Kandilini kutluyor ve saygılar sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından yemeğe geçilirken; çekiliş ile program son buldu.