ŞEHRİN YÜZ AKISINIZ

Düzenlenen tanışma yemeğinde konuşan Vali İzzettin Küçük:

Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor

"Sizler bu şehrin medarı iftiharı, yüz akı insanlarsınız. Bugün sizlerle beraber olmak bana onur veriyor, mutluluk veriyor. Elbette her anne baba çocuklarını en iyi şekilde eğitmek ister.

Sizler sadece kendi çocuklarınızı değil tanımadığınız bilmediğiniz anne babaların çocuklarını da eğitmek için daha iyi bir geleceğe kavuşmaları için neyiniz varsa eğitime okula yatırmış insanlarsınız. Mal canın yongasıdır, herkes vazgeçemez. Sizler fazlasıyla vazgeçmiş bu şehre yatırmış insanlarsınız.

Değerli hemşerilerim, bu okullarda yetişen tüm çocuklar sizlere müteşekkirdir. Sizin isminizi bilseler de bilmeseler de o okullardan her yıl mezunlar olacak, her yıl yeni öğrenciler kaydedilecek.

Bu okullarda öğretmenler canla başla görev yapacak, çocuklarımızı eğitecek ve ülkelerine faydalı değer katan insanlar olacaktır. Bunların hepsinde sizin dokunuşunuz vardır. Siz değerli hayırseverlerimiz hem bu dünyaya hem de ahirete yatırım yapan insanlarsınız.

İKİLİ EĞİTİME SON

"Biz şehrimizde 2019 yılına kadar ikili eğitime son vereceğiz. Birçok okulumuzda tekli eğitime geçtik kalanlarda inşallah önümüzdeki yıllarda tekli eğitim olacak."ifadelerini kullandı.

VEFA BORCUMUZU ÖDEDİK

Tertiplenen yemek sonrasında hayırseverlere teşekkür belgelerini takdim eden Vali İzzettin Küçük:

"Eğitime desteğini hiç bir zaman esirgememiş hayırseverlerimiz ile bir araya gelip sohbet etmek, hem de yaptıkları bu büyük iyilikler karşısında bir nebze de olsa vefa borcumuzu ödemek istedik.

Allah ebediyete intikal eden hayırseverlerimizin mekanını cennet eylesin, hayatta olan hayır severlerimize sağlıklı uzun ömür versin, birlerini bin etsin." dedi.