Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli
1,60 TL olan biniş ücreti 1,80 TL’ye yükselirken; 90 kuruş öğrenci ücreti de 1 TL’ye yükseltilecek. Büyükşehir Belediyesi Meclisinde görüşülen konu BURULAŞ tarafından da onaylandıktan sonra yürürlüğe girecek. Bayram sonrası yürürlüğe girmesi gereken yeni ücretlerde normal ücrette 12,5, öğrenciler de ise 11 zam yapılmış oldu.

GEÇTİĞİMİZ YIL ZAMMI İNEGÖL MECLİSİ YAPMIŞTI
İNULAŞ geçtiğimiz yıl Ağustos ayında enflasyonla birlikte artan giderleri karşılamak için İnegöl Belediyesine toplu taşımaya zam yapılması konusunda başvuruda bulunmuş ve 1,50 liralık tam bilet fiyatının 1,90’a, öğrencinin ise 80 kuruştan 1,20 liraya çıkarılmasını talep etmişti. Ancak İNULAŞ’ın talebi fiyat yüksek bulunarak kabul edilmemiş; AK Partili meclis üyelerinin teklifi ile 10’ar kuruş zam yapılması kararı alınmıştı. Taşımanın da Büyükşehir’e geçmesinin ardından BURULAŞ kontrolünde hizmet veren İNULAŞ’ın yıllık zam talebine Büyükşehir Meclisi, 12,5 ve 11 olarak karar verdi. Zammın BURULAŞ tarafından onaylanması ile yürürlüğe girmesi, uygulamanın ise bayram sonrasına bırakılabileceği öğrenildi.