İsmail Kartal: Güçlü oyunumuzla rakibimizi yenmek istiyoruz İsmail Kartal: Güçlü oyunumuzla rakibimizi yenmek istiyoruz
12 ilden 300 erkek ve 120 bayan olmak üzere toplam 420 sporcunun katıldığı İller arası Tekvando şampiyonası 17 Ağustos 2014 tarihinde Kocaeli’de düzenlendi.

Kafkasspor Tekvando Kulübü 27 kg da Şener Mutlu ile üçüncü, 40 kg da Mahmut Can Çakal ile ikinci olurken; +57 kg da Melih Bayrak birinci oldu.

Şampiyona için gidiş ve dönüş yol giderleri Mustafa Çakal tarafından karşılandı. Şampiyona sonunda, turnuvaya katılan tekvandoculara ve kulüp antrenörlerine Yalçın Bayrak tarafından yemek verildi

KONYA’DA TEMSİL EDECEK
Antrenör Mehmet Küçükdağ, yaptığı açıklamada:

“Burada madalya kazanan 3 sporcumuzu tebrik ediyorum. 6-11 Eylül 2014 tarihleri arasında Konya’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılıp, Kafkas sporumuzu ve İnegöl’ümüzü temsil edeceğiz. Beklentimiz olan sporcularımız var. Yani Konya’da madalya alabilecek sporcularımız var.”

“ Bunları 6 Eylül’e kadar hazırlayıp, Konya’dan madalya ile dönmek istiyoruz. Çalışma programımız çok yoğun, önceki hafta İzmir’de yapılan Ümitler Türkiye şampiyonasına 2 sporcumuzla katıldık. Orada ilçemizi temsil ettik. Türkiye ölçekli her organizasyonda ilçemizi ve ilimizi temsil ediyoruz ” diye konuştu.