WhatsApp, Yapay Zekâ İle Fotoğraf Düzenleme Çağını Başlatıyor! WhatsApp, Yapay Zekâ İle Fotoğraf Düzenleme Çağını Başlatıyor!
Twitterın pek çok yeni özelliği beraberinde getiren yeni tasarımı son olarak Türkiyede yayınlanmış ve dileyen kullanıcılar yeni tasarıma geçme şansına sahip olmuştu.Ancak Twitter deneyimleme döneminde artık yavaş yavaş sona gelindiğine dikkat çekerek 28 Mayısta tek tip dönemin başlayacağını ve tüm Twitter kullanıcılarının istemeseler dahi yeni tasarıma geçiş yapacağını kaydetti.


YENİ TASARIMDA NELER VAR
Aslında yeni neler yok ki demek daha doğru olacak. Yenilenen Twitter’da ilk göze çarpan büyüyen görseller aslında. Kapak fotoğrafının çözünürlüğü bir hayli büyürken, kullanıcıların yeni tasarıma geçtiklerinde bu formata uygun daha yüksek çözünürlüklü bir fotoğrafı yüklemeleri gerekecek. Takip edilenler ve takipçi sayılarını gösteren bölümlerde artık listelenme şekli üçerli gruplar halinde olan Twitter’da geniş ekranlar baz alınmış ve olabildiğince alanlar geniş tutulmuş. Yeni tasarımın bir diğer artısı da kullanıcıların diledikleri taktirde herhangi bir tweet’i en tepeye sabitleyebilmesi.
Kaynak:Hürriyet