Motorine indirim bu gece geliyor Motorine indirim bu gece geliyor
Oda Başkanı Özcan Ayhan’ın kafile başkanlığında 2 otobüs esnafla İstanbul TÜYAP fuar alanında 27 Eylül – 01 Ekim tarihleri arasında organize edilen 27.Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ile 17.Uluslararası Mobilya Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarına Pazar günü gezi düzenlendi.

100 KİŞİ KATILDI

Fuar gezisini değerlendiren Oda Başkanı Özcan Ayhan; “27 Eylül -1 Ekim 2014 tarihleri arasında izlenime açık kalan TÜYAP Makine Yan Sanayi fuarını İnegöllü mobilyacılar olarak düzenlediğimiz programla yaklaşık 100 kişiden oluşan heyet ile ziyaret ettik. TÜYAP Fuarında katılımcı olarak İnegöllü 17 firmanın yer alması sebebi ile firmalarımızı ziyaret ederek mobilyanın Yan Sanayisindeki gelişmeleri değerlendirme imkanımız oldu” dedi.

MOBİLYANIN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYOR

Türkiye’nin en büyük makine Yan Sanayi Fuarında yeni CNC makineleri, yeni malzemeleri, aksesuarları gördüklerini aktaran Ayhan, şunları söyledi:

“İlk defa görücüye çıkan ürünler vardı. Yan Sanayi fuarları, İnegöl mobilyasının gelişimine katkı sağlıyor. Türkiye’deki firmalar kendilerini geliştirmişler. Fuarda yerli makinelerin çoğunlukta olması memnuniyet verici ayrıca yurt dışına da artık yerli makinelerin ihraç edildiğini görmek memnuniyet verici… İlçemiz artık Mobilya üretimi ve ihracatı dışında Makine imalatı ve ihracatının gerçekleşmesi memnuniyet verici olmuştur. Sektörümüzün gelişimine katkı sağlamak adına düzenli olarak organize ettiğimiz bu fuarlara geziler düzenleyerek katkı koymak oda yönetimi olarak bizleri memnun etmektedir”