Leros Gezi Rehberi Leros Gezi Rehberi

İnegöl Belediyesi, Kasım ayı kültür etkinlikleri kapsamında Belediye Türk Halk Müziği Korosu ve TRT sanatçısı Hale Yamaner'in sahne aldığı muhteşem bir konserle ilçe halkını buluşturdu.

Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilen konsere ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu.

THM KOROSU TÜRKÜLERLE DİYAR DİYAR GEZDİRDİ

Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı konser, İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun seslendirdiği eserlerle başladı. Şef Yücel Düzel yönetimindeki koro, Anadolu'nun farklı yörelerine ait türküleri İnegöllüler için seslendirirken, salonu dolduran vatandaşlar da zaman zaman türkülere eşlik etmeyi ihmal etmedi.

TRT SANATÇISI YAMANER SAHNE ALDI

THM korosunun ardından sahneye gecenin konuk sanatçısı olan TRT sanatçısı Hale Yamaner aldı. Yamaner, sesi ve okuduğu eserlerle İnegöllülere türkü dolu bir gece yaşattı. Konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin'de sahneye çıkarak sanatçıya üzerinde İnegöl'ün değerlerinin yer aldığı çini takdim etti. Sahnede kısa bir konuşmada yapan Şahin, Türk Halk Müziği korosu ve TRT sanatçısı Hale Yamaner'e türkülerle dolu bir gece yaşattıkları için teşekkür etti.