YENİ UNVANLAR GELİYOR

Hastanenin hedef ve projelerini açıklayan Hastane yönetici Hayrettin Göçmen,

"Yeni doğan dostu hastanesi için bütün şartları sağladık, sertifikasyon programı için bekliyoruz.

Böylelikle yeni doğan hastane unvanını da alacağız. Engelsiz hastane unvanı için gerekli denetlemeyi yapıldık. Bazı revizyonlar önerildi bu revizyonlar tamamlandığında engelsiz ulaşılabilir hastane unvanını da alacağız. Yaşlı dostu hastane unvanı için bazı standardizasyon programlarını bekliyoruz" dedi.

DİJİTAL HASTANE

Dijital hastane döneminin başladığını belirten Göçmen,

"Bundan sonra her hangi bir evrak kullanmaksızın bütün işlemlerin hepsini dijital ortamda yapıldığı ve kaydedildiği bir hastanenin olmanın ilk adımlarını attık. Bunu inşallah yıl içerisinde tamamlamayı planlıyoruz.

Diyaliz ünitemiz şuan 12 diyaliz cihazıyla hizmet vermeye çalışıyor ama İnegöl'ün ihtiyacını ve artan nüfusunu karşılamakta zorlanıyor. Diyaliz cihazlarımızın sayısını artırma çalışmalarımız var" dedi.

KENDİ ENERJİSİNİ ÜRETECEK

Hastanenin kendi enerjisini üretmesi için çalışmalara başladıklarını aktaran Göçmen,

"İnegöl acil servis tarzında bir çalışmamız var. Türkiye'deki bütün hastanelerin acillerine örnek olacak standardizasyon programı içerisindeyiz.

2016 yılı eylem planı içerisinde yanık tedavi ünitemiz var. Açılması için altyapı çalışmamız hazır. En kısa sürede hizmete geçirmek istiyoruz."

"Kendi enerjisini kendisi üreten hastane olma yolunda çalışmalarımız var. Hizmete girmesiyle Türkiye'de bu proje sahip olan ilk hastane olacağız.

Yeşil hastane olmak için de başvurduk. Bursa'daki yoğun bakım hizmetlerinin ihtiyaçtan fazla olmasından dolayı kaynaklanan bazı sıkıntıları giderme adına yoğun bakım yatak ve kapasitesini arttırma planlarımız var" diye konuştu.

DUYGULANDIRAN VİDEO

Öte yandan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hastane personeli tarafından hazırlanan 'İstiklal Marşı' videosu, vatandaşın takdirini kazanıyor.

Aşırı Tuz tüketimine aman dikkat Aşırı Tuz tüketimine aman dikkat

Hastane yöneticisi çektikleri videonun çok anlamlı olduğunu vurguladı. Söz konusu video önceki gün kemoterapi ünitesinin açılışında izletildi ve protokol üyeleri başta olmak üzere herkesin ilgini çekti.