BELEDİYE KAVŞAĞI'NDA ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Gökdere'de sürdürülen kavşak düzenleme faaliyetlerini yerinde inceleyen Başkan Alinur Aktaş, bugüne kadar Polis Okulu, Orhaneli, Esentepe, Otosansit, Tuna Caddesi FSM Bulvarı, Beşevler, Emek Besaş, Çalı Hafize Hatun Camii ve İnegöl AVM kavşaklarında düzenleme çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Başkan Aktaş, Gökdere Kavşağı ile İnegöl Belediyesi önündeki kavşakta sürdüren çalışmaların ise hızla devam ettiğini vurguladı.

SGK'nın SUT değişikliği Resmi Gazete'de SGK'nın SUT değişikliği Resmi Gazete'de

TRAFİKTE KÖKLÜ YATIRIMLAR 2019'DA

Başkan Aktaş, bir yandan kavşakları düzenlerken diğer yandan köprülü viyadük projelerini hizmete almaya hazırlandıklarını ifade etti.

Acil Eylem Planı içerisindeki 26 kavşak, şerit genişletme ve köprü ile alakalı çalışmaların kasım ayına kadar tamamlanacağını ve böylelikle trafikte ciddi bir rahatlamanın sağlanacağını belirten Başkan Aktaş, 2019 yılı için Trafik Master Planı hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Önümüzdeki yıl daha kurumsal ve köklü yatırımların içerisine gireceklerini vurgulayan Başkan Aktaş,

"Bursa'nın nüfusuna paralel, daha yaşanabilir ve ulaşımın kolaylaştığı bir yapı ortaya çıksın istiyoruz. Şunu duyuyorum ve mutlu oluyorum. Vatandaşlarımız önceden 40 dakikada gidilen mesafenin 25 dakikaya indiğini söylüyor.

Aslında orası 10 dakikada geçilmesi gereken bir mesafe, hala gidilen süre uzun. İnşallah, bunun daha az süreye indirmenin derdi ve hesabı içerisindeyiz. Sabırları için vatandaşlarımıza ve çalışmaları için ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.