Ankara'daki saldırı sonrası 1 hafta ertelenen liglerde heyecan Pazar günü oynanacak maçlarla devam edecek. Son 4 maçında 3 puan yüzü göremeyen İnegölspor ile son 5 maçında mağlubiyet almayan Tokatspor, Tokat'ta karşı karşıya gelecek.

KÖTÜ GİDİŞE SON VERMEK İSTİYOR

İki Bordo Beyazlı ekibin mücadelesi Tokat Gaziosmanpaşa Stadı'nda oynanacak. 14.30'da başlayacak karşılama İnegölspor, açısından büyük önem arz ediyor. Temsilcimiz, ligde 5 maçta 5 puan alarak kötü bir başlangıç yaptı. Bordo Beyazlılar, kötü gidişe Tokat'ta son vermek istiyor.

İnegöllü Futbolcuya Avrupa Kancası İnegöllü Futbolcuya Avrupa Kancası

MEHMET BULUT ÇALIŞTIRIYOR

İnegölspor'un eski teknik direktörlerinden Mehmet Bulut'un çalıştırdığı Tokatspor ile temsilcimiz 5.kez karşı karşıya gelecek. Şimdiye dek oynanan 4 maçta İnegölspor 2, Tokatspor ise 1 kez kazandı. 1 müsabaka da beraberlikle sonuçlandı.

İNEGÖLSPOR 2 KEZ KAZANDI

2012-2013 sezonunda İnegöl'de oynanan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona ererken; Tokat'taki karşılaşmayı temsilcimiz 2-0 kazanmıştı. 2013-2014 sezonunda da aynı grupta yer alan iki ekibin mücadelesinde Tokatspor sahasında 3-2, İnegölspor ise sahasında 2-1 kazanmıştı.