Bakan Tekin'den ara tatil mesajı Bakan Tekin'den ara tatil mesajı

Günlük hayatta İngilizce kullanımının artmasını ve yaygınlaşmasını hedefleyen Altın Nesil Okulları İlköğretim İngilizce zümresi, bu kapsamda akademik bilgi ağırlıklı çalışmaların yanı sıra kısa film çekimleri, pano tasarım yarışmaları, öğrenci sunumları, bilgi yarışmaları, İngilizce tiyatro çalışmaları, İngilizce oyunlar, eğlenceli kostüm aktiviteleri, duvar boyama çalışmaları ve tişört tasarım yarışmaları gibi aktivitelerle derslerini eğlenceli hale getiriyor.

"DESİGN YOUR T-SHİRT, SHOWYOURTALENT"

İngilizce zümresi tarafından ikincisi düzenlenen ve geleneksel hale gelmesi planlanan ''Tişört Tasarım Yarışması'' bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

"Design your t-shirt, showyourtalent" (Tişörtünü tasarla, yeteneğini göster) sloganıyla yola çıkan ortaokul kademesindeki öğrencilerin katıldığı yarışmadaki amaç; kendi tasarımları olan resimleri İngilizce yazılar eşliğinde tişörtlerine boyamaktı.

SEÇMEKTE ZORLANDILAR

Ortaya çıkan ürünleri değerlendiren komisyon, dereceye giren tişörtleri seçmekte bir hayli zorlandı. Çok renkli ve keyifli anların yaşandığı yarışmada ödüller sahiplerini buldu.

Birinciliği Ege Alp Bağcı göğüslerken ikinciliği Melek Bekler üçüncülüğü Ervanur Bilgili aldı. Ayrıca dereceye giren öğrenciler dışında komisyonun kararı ile mansiyon ödülleri de verildi.

Yarışmaya katılan öğrenciler: ''Bu etkinlikle hem İngilizceyi daha zevkli bir hale getirip hem de el becerilerimizin gelişmesine katkıda bulunuyoruz,gelecek yıl yapılacak olan yarışmayı dört gözle bekliyoruz'' diye konuştular.