TEK BAŞINA MİTİNG YAPTI

1 Kasım Pazar günü yapılacak 26. dönem milletvekili genel seçimine, Türkiye genelinde bağımsız aday olarak girecek 21 adaydan biri olan bağımsız Bursa milletvekili adayı Ali Osman Demirtaş, İnegöl'de tek başına miting yaptı.

Atatürk anıtı yakınlarında bulunan çay bahçesinin içerisinden vatandaşlara hitap eden Demirtaş, seçim vaatleriyle vatandaşlardan oy istedi.

BOŞ ALANA KONUŞTU

Boş alanda tek başına miting yapan milletvekili adayını gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, bağımsız milletvekili adayının mitingi yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Aslen Giresunlu olduğunu belirten Demirtaş, 1984 yılı mahalli seçimlerde Gemlik Belediye Başkanı adayı olduğunu ve 1950 oy aldığını hatırlattı.

İŞVERENLERİ ADAY GÖSTERİN

Ali Osman Demirtaş Vakfı'nın kurucusu olduğunu aktaran Demirtaş şöyle konuştu;

İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu

"Bir partisine hizmet edenler vardır bir de memleketine. Sizce hangisi daha faydalı çocuklarımızın ülkesi için...

Türkiye'de benim düşüncem 500, 1000 ve daha fazla işçi çalıştıran bir firmanın yöneticisi olan insanların içinden dürüst olan kişilerden milletvekili adayları seçilerek ülke yönetimine getirilse bu işler düzelir."

"Parti yönetimindeki kişilerin geçmişlerine bakın inceleyin. Parti yönetiminden evvel vasat ve zor geçinen kişiler şimdi zengin olmuşlardır. Bu nasıl oluyor" diye sordu.

HİZMET İÇİN ADAY OLDUM

Hizmet için bağımsız milletvekili adayı olduğunu aktaran Demirtaş, örnek lider olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı gösterdi.

Milletvekili maaşında gözü olmadığını belirten Demirtaş, alacağı milletvekili maaşıyla 17 ilçede hizmet büroları açacağını ve buralarda işsiz gençleri çalıştıracağını söyledi.

Vatandaşın verdiği vergi paralarının hizmet olarak dönmesi gerektiğinin de altını çizen bağımsız milletvekili adayı Demirtaş, siyasilerin kul hakkı yediğini savundu.