Ahmet Akyollu Caddesinin giriş kısmında, AVM'nin yan giriş kapısında bulunan yol, yayalar için büyük tehlike oluşturuyor. Vatandaşların yoğunlukla kullandığı yol, vatandaş ve sürücüler için tehlikeyi beraberinde getiriyor.

İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok! İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok!

ARAÇLARIN ARASINDAN GEÇİYORLAR

Karşıdan karşıya geçmek için yolu kullanan vatandaşlar, hızla seyreden araçların arasından yolun karşısına geçmeye çalışıyor.

Özellikle Perşembe pazarına ve AVM'ye giden vatandaşların sıklıkla kullandığı yol, tehlikenin yanı sıra vatandaşla çile de yaşatıyor.

Bebek arabalı vatandaş, karşıdan karşıya geçmek için yolun ortasında bulunan yüksek kaldırımların yüksek olmasından zorluk yaşıyor.

BEKLEMEK DE SORUN GEÇMEK DE SORUN

Vatandaş karşıdan karşıya geçmeye çalışırken, yoğun trafikte araçların durmasını bekleyip o şekilde karşıya geçiyor. Bu bekleme bazen uzun sürebiliyor.

Günün her saatinde araç trafiğinin yoğun olduğu caddeden karşıya geçmeye çalışan vatandaşlar, dakikalarca yol kenarında ya da orta refüjde beklemek zorunda kalıyor.

ÖNLEM ALINMASI GEREKİYOR

Özellikle akşam ve sabah saatlerinde karşıdan karşıya geçmenin mümkün olmayacak kadar zor olduğu yerde, vatandaş yetkililerin bu duruma bir çözüm bulmasını istiyor.

Yüksek hızda seyreden araçların arasından karşıya geçmeye vatandaşlar "Can kaybı yaşanmadan bir an önce yetkililerin buraya önlem alması gerekiyor" diye yakındı.