Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz" Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz"
İnegöl araç tutkunu grubu Team 16, Kurtuluşspor’a destek vereceklerini açıkladı.

SADECE ARABA DÜŞKÜNÜ DEĞİLİZ

Grup adına açıklama yapan Nurettin Benli; “Biz Team16 ailesi olarak bugün kurtuluş spor oyuncuları hem moral ziyareti hem de her zaman iyi gününde kötü gününde yanlarında olduğunuzu taraftar desteğini her zaman vereceğimizi her zaman göstermek istedik. Kurtuluşspor’un ait olduğu yerlere gelmesi amacıyla, sevincinde hüznünde hep yanındayız. Biz Team16 ailesi olarak kurtuluş sporun şampiyonluklarında beraber yürümeyi azmetmiş gençleriz. Biz Team 16 ailesi sadece arabalarına düşkün gençler değil de bugün Türkiye’nin bildiği mobilya kentimiz olan İnegöl’ümüzü Kurtuluşspor’la beraber en iyi yerlerde en güzel şekilde temsil etmeye ant içmiş gençleriz”

KÜFÜRSÜZ KAVGASIZ

“Bizler Kurtuluşspor maçlarında küfürsüz kavgasız vb. kötü gürültü ve çirkin sözlere ve davranışlardan kaçınmak isteyen gençleriz. Biz kurtuluş sporun diğer takımlarla maçlarında şarkılarımızla ve bestelerimizle en güzel şekilde söyleyip kurtuluş sporla beraber şampiyonluk şarkıları söyleyerek ant içmiş gençleriz”

GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUSUNUZ

“Çok saygı değer Kurtuluşspor oyuncuları buradaki en büyük iş size düşüyor. Sizler maça çıktığınızda biz Team 16 ailesi olarak tribünde yerimizdeyiz. Her zaman maça çıktığınızda bizim ve İnegöl halkının desteğini unutmayınız. Yenseniz de yenilseniz de sizler zaten İnegöl halkı ve Team l6 gençlerinin gönüllerinin şampiyonusunuz. Kısacası biz Team 16 ailesi olarak Kurtuluşspor’umuzun her zaman her yerde her şekilde yanındayız. Saygı değer başkanım, teknik heyet, basın mensupları bize konuşma izni verip ve bizi saygıyla dinlediğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Konuşma sonrasında Team 16 üyeleri, Kurtuluşsporlu futbolculara baklava ikramında bulundular.