Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap
KURANI GÖNLÜNE YAZ
‘Gel bu yaz Kuran-ı gönlüne yaz’ ve ‘Camiler çocuk açacak’ sloganlarıyla düzenlenen Yaz Kuran Kursları 23 Ağustos Cumartesi günü sona erecek.

KURSLAR 9 HAFTA SÜRDÜ
9 hafta süren yaz kuran kursuna katılan öğrenciler, Kur’an-ı Kerimi okumayı ve dini bilgiler öğrendiler. Bu eğitimlerin yanında öğrenciler sosyal faaliyetlere de katıldılar.

179 FARKLI YERDE KURS DÜZENLENDİ
Yaz Kur’an kurslarına ilişkin gazetemize değerlendirmelerde bulunan Müftü Vekili İsmail Yıldırım,

2014 yılı yaz kuran kursları kapsamında 179 cami ve kuran kursunda yaz kuran kursu açıldığını söyledi.

287 ÖĞRETİCİ GÖREV ALDI
Yaz Kuran Kurslarının 23 Haziran’da başladığını hatırlatan İsmail Yıldırım,

“Yaz kuran kurslarımızı 3 kur halinde düzenledik. 9 hafta süren kurslarımıza toplam 10 bin öğrenci katıldı. Kurslarda 227 kadrolu ile 60 ücretli olmak üzere toplam 287 öğretici görev aldı. Kurslarımız verimli bir şekilde devam etti.”

CAMİLER ARASI FUTBOL TURNUVASI
“Diyanet İşleri Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği kuran kurslarımıza devam eden öğrenciler arasında futbol turnuvası düzenlendi.

10 cami arasında düzenlenen turnuvamız kuran kurslarımızın bittiği tarih olan 23 Ağustos Cumartesi günü sona erecek. Yaz tatilini öğrencilerimiz Kur’anı Kerim ile dini bilgileri öğrenerek ve spor yaparak geçirdiler” diye konuştu.