İnegöl Belediyesi, sanayi esnafının sürekli şikayet ettiği Küçük Sanayi Sitesi Tandoğan Caddesi'nin bozuk yollarını tamir etmek için çalışmalara başladı. Zamanla çökerek çukurlar oluşan caddede, Aralık ayında BUSKİ'nin kapsamlı bir çalışma yapacak olması nedeniyle sadece bozuk bölgelerde taşlar kaldırılarak tamir edilip yeniden düzenleniyor.

Seçim İptal Olursa Birdaha Hangi Tarihte Yapılacak YSK Açıkladı Seçim İptal Olursa Birdaha Hangi Tarihte Yapılacak YSK Açıkladı

Çalışmalar hummalı bir şekilde sürerken, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu bugün beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte Tandoğan Caddesindeki çalışmaları yerinde inceledi. Burada bir açıklama da yapan Kansu, "İnegöl Belediyesi her alanda yoğun bir şekilde çalışıyor. Bugün de küçük sanayi sitesi Tandoğan Caddesindeyiz. İlçe yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz ve muhtarımızla birlikte buradayız. Burada esnaflarımızın, işadamlarımızın Tandoğan Caddesinde çöken taşlarla ilgili şikayetleri vardı. Başkanımızın talimatlarıyla şuanda taş tamiri yapıyoruz. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum; burada yeni bir taş uygulaması yapılmıyor, herhangi bir masraf yapılmıyor. Sökülen taşların altına dolgu yapılarak taş tamiri yapılıyor. Yani çok ciddi bir masrafımız yok, sadece işçilik var. Neden bunu bu şekilde yapıyoruz? Çünkü nasip olursa Aralık ayı sonuna doğru BUSKİ tarafından bu cadde komple kazılacak. BUSKİ ile görüşmelerimiz devam ediyor. Müteahhitten kaynaklı sıkıntılar nedeniyle şuan çalışmalar askıya girdi. Mobilya sanayi bölgesindeki alt yapı çalışmaları, kanalizasyon ve yağmur sularının deşarj edilmesi yüzde 90 seviyelerinde. Yüzde 10'u kaldı. İnşallah Aralık ayının son haftası gibi BUSKİ bu caddeyi komple kazarak hem kanalizasyonu hem yağmur sularını yenileyerek üzerine de sıcak asfalt uygulanacak. O yüzden biz şuanda kısmi tamirat yapıyoruz. Esnaflarımızın, işadamlarımızın mağdur olmaması için bu çalışmayı yapıyoruz. İnşallah 10 gün içerisinde havalar müsait olursa caddenin tamamında çöken yerleri tamir ederek kullanıma açacağız. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.