İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok! İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok!

İnegöl Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi Yücel Sokak üzerinde Mayıs ayında yapımına başladığı, 26 araçlık otopark ile çocuk oyun alanını tamamladı.
MAHALLELERE NEFES ALDIRACAK ÇALIŞMALAR
Yapımı tamamlanarak hizmete giren otopark ile çocuk oyun alanında Belediye Başkanvekili Ahmet Kara incelemelerde bulundu.
Başkanvekili Ahmet Kara,
"İnegöl'ü yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Belediye olarak, halkımızın taleplerini sürekli ön planda tutmaktayız. Bu kapsamda ilçenin yaşam kalitesini artırmaya yönelik şehrin farklı noktalarında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Kent görsellerine ve estetiğine büyük önem veren belediyemiz, bu kapsamda özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği projelerle şehrimizi yeniliyor ve şehrimize vizyon katıyor."
"İnegöl Belediyesi olarak mahallelere nefes aldıracak çalışmalarımızla sosyal yaşama hayat veriyoruz. Bu anlayışla şehri rahatlatacak dinlenme mekanları, otopark alanları ve çocuk parkları üretme çabamız ise kentin her alanında artarak devam ediyor.
Özellikle mahalle otoparkı ve çocuk alanı uygulamalarımız bu hedef doğrultusunda hayata geçirdiğimiz projelerimizin en güzel örneklerindendir."
"Bu kapsamda bugüne kadar sadece mahalle otoparkı olarak 57 adet otoparkı İnegöl'ümüzün muhtelif mahallelerine kazandırdık. Ayrıca şimdiye kadar toplamda 140 çocuk parkını hizmete sokarak çocuklarımızın mahalle aralarında oyun oynama alanlarına kavuşmalarını sağladık" dedi.
MALİYETİ 85 BİN TL
Kara, çalışmanın belediyeye maliyetinin yaklaşık olarak 85 bin TL olduğunu sözlerine ekledi.
Süleymaniye Mahalle Muhtarı Halim Yiğit'te Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a Süleymaniye Mahallesine gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.