Eski Bakan evinde ölü bulundu Eski Bakan evinde ölü bulundu
Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

YENİ AÇILAN SOKAKLAR

Kansu yaptığı açıklamada; “Belediye olarak merkezde ve yeni bağlanan mahallelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda şehrimizin çeşitli bölgelerinde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar. Bugünde Süleymaniye mahallemizde yeni oturum alanlarının yapılmasıyla açılan sokaklarımızda çalışmalarımız devam ediyor. 2014 yılı asfaltlama programı dâhilinde; Süleymaniye Mahallesi Pembegül Sokak, Atlas Sokak, Tuğra Sokak ve Yağmur Sokakta asfalt kaplaması yapıyoruz” dedi.

MALİYETİ 260 BİN TL

Süleymaniye Mahallesi’nde yapılan çalışmalara da değinen Kansu, şunları söyledi:

“Süleymaniye mahallemizde özellikle son bir yılda güzel işler yapıldı. Mahalle konağımız, semt sahamız, sokak otoparklarımız, alt geçidimiz ve yapımına bayram sonrası başlanacak olan OSB üst geçidimiz bunlardan bazıları. Yapımı tamamlanmış olan bölgedeki sokaklarımızın otoparkları, yaya yürüyüş yolları ve alt yapı yağmur suyu menfezleri yapılmış olup teknik altyapı ve üst yapıda tamamlanarak asfaltlanmaya hazır hale getirilmiştir. Asfalt kaplanacak sokaklarımızın toplam uzunluğu 700 metre olup, toplamda 1.650 ton asfalt serimi yapılacaktır. Yapılan bu çalışmanın belediyemize maliyeti 260 bin TL’dir. Ben çalışmaların öncelikle mahalle sakinlerimiz olmak üzere tüm ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılar sunuyorum”