YÜRÜYÜŞE BÜYÜK İLGİ

İnegöl Belediyespor Dağcılık Branşı ve DOSTUM (Doğa Sporları ve Turizm Merkezi) Foto Safari sporcuları tarafından, İnegöl Belediyesi ve İnegöl Belediyespor Kulübü sponsorluğunda hayata geçirilen doğa yürüyüşüne, büyük ilgi gösterildi.

Süper Lig'de 33. hafta heyecanı tek maçla başlıyor Süper Lig'de 33. hafta heyecanı tek maçla başlıyor

Geçtiğimiz Pazar günü sabah saat 08.00'da İnegöl Belediyesi Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezi önünde toplanan doğaseverler, burada kendilerini bekleyen servis araçları ile varış noktası olan Mezit 11'deki Bozcaarmut sapağına gittiler.

Başlangıç noktasında Belediyespor ve DOSTUM sporcularının bilgilendirmelerini yapmasının ardından start alan yaklaşık 16 kilometrelik yürüyüşte keyifli anlar yaşandı.

GÖL MANZARASINDA YÜRÜYÜŞ

Bozcaarmut sapağından yola koyulan doğaseverler, Sonbahar'ın eşsiz güzelliği içerisinde yaklaşık 3 saatlik bir yürüyüşün ardından Bozcaarmut göletine varış yaptılar.

Gölette öğle molası veren doğaseverler, 1,5 saatlik molada göl manzarası karşısında yemeklerini yiyerek hatıra fotoğrafları çekindiler.

Molanın sona ermesiyle yeniden yola koyulan yaklaşık 80 doğasever, Bozcaarmut Mahallesi'ne vararak orada kendilerini bekleyen araçlarla yeniden İnegöl'e dönerek yürüyüşü sonlandırdılar.