Birlik ve beraberliğin artması ve vatandaşlar ile kucaklaşma adına düzenlenen Bereket Sofrasına Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın yanı sıra İnegöl Posoflular ve Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Özgen Kurşun, Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, Belediye Başkan Yardımcıları Alper Taban ve Eşref Yiğit, belediye meclis üyeleri, Ak Partili yöneticiler ile mahalle sakinleri katıldı.

VATANDAŞLARIMIZDAN BÜYÜK BİR TEVECCÜH GÖRÜYOR

Cemaatle yapılan kahvaltıdan sonra, ellerin semaya kalktığı ülkemizin refaha ulaşması, birlik ve beraberliğinin artması ve vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz için yapılan duanın ardından konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; "İlçemizin her noktasına en iyi hizmeti götürmek için gayret gösteriyoruz. Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra eğitim, sağlık, spor alanlarında yaptığımız projelerle ilçemize değer katmaya devam ediyoruz.

Ayrıca gerçekleştirdiğimiz sosyal faaliyetlerle de halkımızla buluşmaya özen gösteriyoruz. Bu kapsamda ilçe halkımızla buluşma adına başlattığımız ve vatandaşlarımızdan büyük bir teveccüh gören "Bereket Sofrası" Halk Günleri birlik ve beraberliğin en güzel örneğini bizlere göstermektedir" dedi.

RAMAZAN AYI ÖNCESİ SON BEREKET SOFRASINI KURALIM İSTEDİK

Her Cuma sabahı şehrimizin bir camisinde buluşarak hemşerilerimizle bir araya geliyoruz diyen Aktaş;

"Vatandaşlarımız da bu buluşmalara büyük ilgi gösteriyor. Bugün de Ramazan ayı öncesi son Bereket Soframızı Serhat Cami cemaatimizle birlikte kuralım İstedik. Böylece hem sabahımızı bereketlendirelim hem de mahalle sakinleriyle hasbihal edelim istedik.

İçinde bulunduğumuz bu dönemde kardeşlik ilişkilerimizin gelişmesine, birlik ve beraberlik duygularımızın güçlenmesine ihtiyacımız var. İşte bu buluşmalar kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin harmanlanmasına vesile oluyor.

Bu nedenle Bereket Sofrası Halk Günleri buluşmalarımızı önemsiyoruz" şeklinde konuştu.

HALKIMIZIN DUASINI ALIYORUZ

Başkan Aktaş;

CHP'nin acı günü CHP'nin acı günü

"Şahsım ve ekibim bu güzel ve hayırlı güne halkımızla hasbihal ederek başlamaktan mutluluk duyuyor. Bu program vesilesiyle hem halkımızla sohbet ediyor, onların istek, şikayet ve önerilerini dinleme fırsatı buluyor hem de bu kutlu güne halkımızın duasını alarak başlıyoruz.

Aktaş son olarak;

"Ayrıca bu vesile ile On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını başta ilçe halkımız olmak üzere ülkemize ve İslam Alemi'ne hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz eder, bu mübarek ayın tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.