VİP Kalitem ve Kalite Özel Öğretim Kurumları öğretmen ve öğrencileri, hafta sonu Mobilya Müzesi Konferans Salonu'nda 'Ballı Süt' adlı oyunu izledi. Şimdiye dek Hastazedeler 1-2, Nuri´nin Suçu Ne, Sessizliğin Benden Değil, Wanted 1-2, Fesuphanallah 1-2, Kiralık Konak ve Hayret Ettim Hastanesi 1-2 olmak üzere 11 oyun sergileyen Uğultu Tiyatrosu Grubu, yeni oyunları 'Ballı Süt'ü Kalite Öğretim Kurumları öğrencilerine sahnelediler.

KARİYER GÜNLERİ BAŞLAMIŞTI

VİP Kalitem ve Kalite Özel Öğretim Kurumları Rehber Öğretmen Erdi Şahin, yaptığı açıklamada;

Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz? Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz?

"Geçtiğimiz günlerde öğrencilerimiz için 'İş hayatı size çok yakın' sloganıyla kariyer günlerinin ilk adımını atmış ve Ege Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olan ve İnegöl Devlet Hastanesi'nde görev yapan Psikolog Veysel Bişgin'i öğrencilerimizle buluşturmuştuk. Hafta sonunda da Uğultu Tiyatrosu Grubu'nun 12. oyunları olan Ballı Süt'ü öğrencilerimiz ve ailelerine izlettik" dedi.

İKİ SEANS OYNADI

Oyunun gündüz ailelere, akşam da öğretmen ve öğrencilere izlettirildiğini vurgulayan Şahin;

"Kız isteme olayında mafyaya karışan bir ailenin durumunun anlatıldığı oyun büyük ilgi gördü. Öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımız ile aileleri güzel bir gün geçirdiler. Uğultu Tiyatro Grubu Başkanı Uğur Polat Posoflu başta olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.