TFF 2. Lig Beyaz Grupta 22. hafta maçları hafta sonu oynanacak. Ligde 5. sırada bulunan Kastamonuspor 1966'yı deplasmanda 1-0 mağlup ederek, 5 maç üst üste kazanan İnegölspor, bu hafta sahasında Bayrampaşa ile karşılaşacak. Pazar günü İlçe Stadında oynanacak olan zorlu mücadele saat 13.30'da başlayacak.

Bordo Beyazlılar, rakibini mağlup ederek, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Mücadeleyi ise Selim Özen yönetecek. Yardımcılıklarını da Ejder Yapıcı ile Çağlar Mehmet Uludağ yapacak. Özen son olarak geçtiğimiz Ocak ayında oynanan ve İnegölspor'un 2-1 kazandığı Niğde Anadolu Futbol Kulübü maçında düdük çalmıştı.

İnegölspor, 21 hafta sonunda topladığı 32 puanla 8.sırada yer alırken; rakip ise 14 puanla düşme hattında bulunuyor.

Son haftalarda güzel galibiyetler aldıklarını aktaran Teknik Direktör Fatih Akyel, "Güzel bir çıkış yakaladık. Bayrampaşa maçı bu hafta zor olacak. Çünkü küme düşme hattında olan bir takım. Onun için kolay bir maç olmayacak. Bundan sonra bizim her maçımız zor. Her maçımız final havasında geçecek. Haftalardır kazanıyoruz. Her hafta oynadığımız futbolu devam ettirip aynı şekilde kazanmak istiyoruz. Biz mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz." dedi.

HAFTANIN PROGRAMI

Bodrumspor - Niğde Anadolu FK

Eyüpspor - Keçiörengücü

Ankara Demirspor - Yılport Samsunspor

Gaziantepspor - Kastamonuspor 1966

Amed Sportif Faaliyetler - Utaş Uşakspor

Gümüşhanespor - Hacettepe spor

Sancaktepe Belediye Spor - Sarıyer

İnegölspor - Bayrampaşa

İsmail Kartal: "Şampiyon olacağız" İsmail Kartal: "Şampiyon olacağız"

Sakaryaspor - Manisaspor