Yol hipnozu nedir? Dönüş yolunda Yol Hipnozu olmayın! Yol hipnozu nedir? Dönüş yolunda Yol Hipnozu olmayın!

PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANTI VAR

İTSO konferans Salonu'nda 5 Temmuz 2018 Perşembe günü saat 15.00'te yapılacak toplantıda, SGK İnegöl Merkez Müdürü Erdal Alğan tarafından 7143 sayılı Kanunun işverenlere ve vatandaşlara sağlayacağı ödeme kolaylığı konusunda bilgi verilecek.

ÜYELER BİLGİ SAHİBİ OLACAK

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, üyelerini güncel gelişmeler hakkında bilgilendirmeyi görev bildiklerini ve yeni çıkartılan yasaların ve yapılan yeni düzenlemelerin oda üyelerini de ilgilendirmesi nedeniyle ilgili kurumların temsilcileri ile üyelerini düzenledikleri toplantıyla bir araya getirdiklerini vurguladı.

Başkan Uğurdağ,

"Bilindiği üzere kanunun Vergi Daireleri ile ilgili kısmında üyelerimizi bilgilendirdiğimiz bir toplantı yapmıştık. Bu kez de, SGK ile ilgili kısımların anlatılacağı bir toplantı planladık.

Yapacağımız toplantıda üyelerimiz yeni kanunun getirdiği fırsatları birinci ağızdan dinleme fırsatı bulacaklar. Bilindiği gibi çıkan kanun kamu kurumlarına olan borçların ödemesinde büyük kolaylık getiriyor. Çıkan kanununun SGK ile ilgili olan kısmından yararlanmak isteyen üyelerimize başvuru yöntemleri ve sağlanan fırsatları birinci ağızdan anlatılacak" dedi. Yavuz Uğurdağ, tüm üyelerini toplantıya beklediklerini de sözlerine ekledi.