MEB'de büyük değişim: Yeni dönemin Milli Eğitim Müdürleri belli oluyor MEB'de büyük değişim: Yeni dönemin Milli Eğitim Müdürleri belli oluyor
M-Muzaffer Samda İlkokulu Müdürü Ömer Göktürk, değerler eğitimi projesinde görevli öğretmenler, Rehber öğretmen Dilek Şınık, Sınıf öğretmeni Emel Yüksek, Sınıf Öğretmeni Semra Çolak ile okulun sabahçı öğrencilerinden 28 öğrenci Deydinler köyüne giderek hazırladıkları hediye oyuncaklarını Deydinler ilk ve Ortaokulu’nun 1.2.3.4.sınıf öğrencileri ile paylaştılar.

Deydinler İlk ve Orta Okulunda M-Muzaffer Samda İlkokulu idareci ve öğretmenlerini Okul Müdürü Burhan Bülbül ile öğretmenler ve öğrenciler karşıladılar.

GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
Okul Müdürü Ömer Göktürk; “Değerler eğitimi kapsamında öğrencilerimize paylaşma, yardımlaşma duygularını vermek istedik. Artık zamanla bu tür insanı değerler azalmaya başladı. Bizler de yeni yetişen nesillere, öğrencilerimize bu değerleri uygulamalı göstererek bu hasletleri kazanmalarını hedefledik. Gerçekten de hem öğrenciler arasında iyi bir kaynaşma oldu hem de öğrencilerin birbirlerine hediye sunarken o andaki güzel duyguları birbirleri ile paylaşmaları görülmeye değerdi. Toplumları toplum yapan iyi insanlar yapan milletlerin yaşamasını sağlayan bu güzel değerlerdir”

VEREN EL, ALAN ELDEN ÜSTÜNDÜR
“Ayrıca okulumuz öğrencileri tarafından ‘Bir liraya bin gülücük’ projesi kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından gönüllülük esasına göre toplanan paralarla mahallemizde ihtiyacı olan komşularımıza gıda yardımında bulunuldu. Peygamber efendimizin Hadis-i Şerifinde belirttiği gibi “Veren el, alan elden üstündür” düşüncesini öğrencilerimizin bizzat yaptıkları faaliyetlerle yaşamalarını ve yaşatmalarını hedefledik.

“Bu projede emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca bizlere iyi bir ev sahipliği yapan bizleri okullarında konuk eden Deydinler ilk ve ortaokulu Okul Müdürü Burhan Bülbül olmak üzere idareci öğretmen ve öğrencilerine de teşekkürlerimi sunuyorum”