AYHAN ALİÇAVUŞ HOCANIN ÖĞRENCİLERİ

Resim Öğretmeni Ayhan Aliçavuş rehberliğinde, kursiyerlerin yıl boyunca yapmış olduğu eserlerin yer aldığı sergi, önceki gün AVM Sergi Salonunda izlenime açıldı.

100 ESER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Sergide bulunan 100 eserden üzerinde Türk bayrağı olanlar satışa sunulup elde edilen gelir şehitlerimiz adına Mehmetçik Vakfına bağışlanacak.

Sergi açılışında konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, Halk Eğitim Merkezinin bin 250 kurs açtığını ve bu kurslara katılan 33 bine yakın kursiyere belge verildiğini söyledi.

15 TEMMUZ'U UNUTMUYORUZ

Özdemir, "15 Temmuz kalkışması öncelikle büyük milletimizin destekleri ile vatansever askerlerimizle, Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile engellenmiştir. Bu darbe girişimi esnasında pek çok vatandaşımız şehit oldu.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. Yapılan resim eserleri kursiyerlerin rızalarıyla bu sergide satışa sunulacak. Bu eserlerin gelirleri Mehmetçik Vakfına bağışlanacak. Bu kursun açılmasında büyük emeği olanlara teşekkür ediyorum" dedi.

HALK CEVABINI EN GÜZEL ŞEKİLDE VERDİ

İnegöllü şair İhsan Deniz'i tanıyor musunuz? İnegöllü şair İhsan Deniz'i tanıyor musunuz?

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise darbe girişiminin milletin dik duruşu sayesinde engellendiğini ifade ederek,

"İnşallah bir daha 15 Temmuz kalkışma şeklinde yeni bir girişimi kimse denemeye kalkışmaz. Çünkü halkımız bunun cevabını en güzel şekilde verdi."

"Gerçekten çok necip bir milletiz. Yardımlaşmayı bilen, birbirine destek olmayı en güzel şekilde beceren bir milletin evlatlarıyız. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah çalışmalarınız karşılığını bulacaktır" dedi.

SERGİ 1 HAFTA AÇIK

Konuşmaların ardından kursa katılan 30 kursiyere sertifikaları verildi. Sertifika töreninin ardından sergini açılışı kurdele kesimiyle yapıldı. Sergi bir hafta boyunca açık kalacak.