Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir
Manavlar Derneği’nin aşure ikramına katılan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, basın mensuplarının 14 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan kongreye ilişkin adayın belirlenip belirlenmediğini sorusunu yanıtladı.

SÜREÇ 14 ARALIK’TA TAMAMLANACAK

Temelli; “14 Aralık günü gerçekleştirilecek olan 5.olağan kongremize doğru hızla ilerliyoruz. Çok güzel bir ortamda çalışmalarımız devam ediyor. Delege seçimleri ile başlayan süreç, 14 Aralık’ta İlçe Başkanı ve yönetiminin seçilmesi ile tamamlanacak. Genel Merkezimizde teşkilat başkanlarımızın başkanlığında koordinatör milletvekillerimiz, Bursa il koordinatörümüz ve İl Başkanımızın da olduğu heyet bu çalışmaları devam ettiriyor” dedi.

4 ADAY ADAYI ANKARA’YA GİTTİK

“Bildiğiniz gibi hafta içinde en son ismi belirlenen 4 aday adayı arkadaşlarımızla Ankara’ya gittik” diyen Temelli: “Kendilerine de söz söyleme hakkı verildi. Genel Merkezimiz de kararı kendilerini dinledikten sonra veriyor. Kongresi yaklaşan ilçelerin başkan adayları periyodik olarak açıklanıyor. 7 ilçemiz de en son açıklandı”

SON KONGRE İNEGÖL

“Orhangazi ve İnegöl kaldı. 13 ve 14 Aralık’ta kongrelerini icra edecek iki ilçemiz. Çarşamba günü açıklamayı düşünüyorduk ama işi olan İl Başkanımız ile görüşerek Pazartesi’ye alınmasını istedik. Pazartesi günü İl Başkanımız açıklamayı yapacak. Pazartesi günü tüm ilçe halkıyla beraber hep beraber öğreneceğiz” diyerek açıklamasını sonlandırdı.