Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, partisinin Yıldırım, Osmangazi, Gemlik ve Nilüfer ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. 1 Kasım seçimlerindeki başarılı çalışmalarından dolayı İlçe Başkanlarına teşekkür plaketi takdim eden Şahin, AK Partili Yıldırım, Osmangazi ve Gemlik Belediye Başkanlarını da ayrıca ziyaret ederek kutladı.

Şahin yoğun programına önce İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ı ardından da Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu'nu ziyaret ederek başladı. Şahin istişarelerin ardından parti teşkilatlarını ziyaretler başladı.

4 İLÇEYE ZİYARET

İlk olarak Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'yi, ardından Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret eden Şahin, Nilüfer İlçe Teşkilatına geçti. Osmangazi İlçe Teşkilatı ziyareti sonrası Hüseyin Şahin, Gemlik'e geçerken; Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Zafer Işık tarafından ağırlandı. Milletvekili Şahin, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile birlikte Gemlik İnegöllüler Derneği'ni de ziyaret etti.

NİLÜFER AK PARTİLİ OLACAK

Şahin belediye başkanları ve ilçe başkanlarına seçimlerdeki başarılarından dolayı plaket takdim ederken; 1 Kasım seçimlerinde Türkiye'nin her ili ve ilçesinde olduğu gibi Bursa ve ilçelerinde de ciddi bir başarıya imza atıldığını ifade ederek, bu başarıda pay sahibi olan tüm teşkilat mensuplarını tebrik etti. Aynı başarının daha fazlasını 2019'da beklediklerinin altını çizen Şahin'in Nilüfer'de "Allah'ın izniyle 2019'da Nilüfer'de 'AK' bir zafer yaşanacak" sözleri dikkat çekti.